Notarieel secretaresse in Amsterdam-Zuid

Voor een van onze opdrachtgevers is Calis & Partners op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste notarieel secretaresse.

Inmiddels werken er bij deze organisatie 31 professionals in Amersfoort en Amsterdam. Zij werken voor(middel-)grote ondernemingen, beleggers/investeerders, ondernemende families en vermogende particulieren. Deze doelgroepen vragen gespecialiseerde expertise en persoonlijke betrokkenheid met betrekking tot advisering, transacties en structureren. Mede door deze focus is deze organisatie uitgegroeid tot de grootste zelfstandige notarispraktijk van Nederland.

Dit kantoor is een kantoor met een gezonde, moderne en realistische ambitie. De dienstverlening met focus op de advies- & transactiepraktijk is mogelijk dankzij de persoonlijke specialismen van ervaren professionals. Mensen staan hier centraal; zowel cliënten als medewerkers. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. 

Voor de vestiging in Amsterdam-Zuid zijn we op zoek naar een notarieel secretaresse.

In deze functie ondersteun je de (kandidaat-) notarissen werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht bij alle aspecten van de dossiers. De werkzaamheden zijn divers en de omgeving is dynamisch. 

Wat houdt de functie in:

 • Openen en voorbereiden van dossiers

 • Inplannen van afspraken en contact met cliënten

 • Opmaken van afschriften en facturen

 • Ook word je opgeleid om meer inhoudelijke werkzaamheden te verrichten die horen bij het notariaat, zoals onderzoeken van registers, voorbereiden van akten en het opmaken van volmachten, etc.

 

Wat wordt er verwacht:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau

 • Je hebt 1- 2 jaar relevante werkervaring

 • Je bent 4 dagen beschikbaar

 • Je bent gemotiveerd, leergierig en positief!

 

Wat wordt er geboden:

 • Een gemotiveerd en professioneel, hecht en kleinschalig team, waar je een belangrijk onderdeel van zult vormen

 • Binnen het team is veel kennis die het team met jou wil delen, waarbij voldoende tijd zal worden genomen om toelichting en achtergrond van dossiers te geven

 • Je hebt de mogelijkheden om je te ontwikkelen en zult betrokken zijn bij zeer diverse dossiers

 • Er wordt hard gewerkt maar er is ook aandacht voor ontspanning bijvoorbeeld door mindfulness trainingen.

 • Je wordt onderdeel van het grootste zelfstandige notariskantoor van Nederland.

 

Mocht je inhoudelijk meer willen weten, neem dan contact op met Jet Calis: jet@calisenpartners.com of 06-458868. (Ook buiten kantoortijden goed bereikbaar)

Ben je van plan om een overstap te maken naar een ander kantoor of ben je na je studie op zoek naar je eerste baan, dan is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Belangrijke vragen zijn dan: Wat zijn mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden. In wat voor een team wil ik werken. Welke cultuur spreekt mij aan. Hoe groot is het kantoor. Wat zijn mijn ontwikkelingsmogelijkheden en wat zijn mijn doorgroeimogelijkheden, enz.

Allemaal vragen die belangrijk zijn om de juiste keuze te maken. Ik raad aan om gesprekken te hebben bij meerdere kantoren. Tijdens een gesprek met Calis & Partners kunnen we bespreken wat jouw wensen en eisen zijn. Omdat we een zeer groot netwerk hebben van notariskantoren kunnen we je adviseren welk kantoor wel en welke niet bij je past. Zo kom je bij kantoren, waarvan je niet weet dat er een interessante mogelijkheid voor je is.  Wij kennen de verschillen tussen de kantoren. Niet alleen via de notaris maar juist ook van de mensen die er werken.

Bel gewoon eens vrijblijvend op voor meer informatie. Jet Calis 06 45 88 68 40 / jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png