Ervaren klerk voor het onroerend goed in Amsterdam

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een ervaren klerk Onroerend goed in Amsterdam.

Wil je werken op een kantoor met een goed naam, waar een leuke sfeer hangt en waar men kwaliteit heel hoog heeft zitten? Lees dan verder….

 

Het Kantoor: Een goed bekend staand notariskantoor in Amsterdam gespecialiseerd in  het vastgoed en het ondernemingsrecht. Opgericht door (kandidaat-)notarissen die hun sporen hebben verdiend bij grote kantoren. Het kantoor bestaat uit drie notarissen, 13 kandidaat notarissen, een aantal klerk en notarieel medewerkers. Ongeveer 50 man. Een kantoor waar hard wordt gewerkt maar ook zeker goed wordt gezorgd voor de mensen die er werken.  Een goede werksfeer en o.a. elk jaar gaan ze met z’n allen skiën. Het kantoor is uitstekend bereikbaar met het OV.

Het kantoor is op zoek naar een ervaren klerk die zelfstandig akten kan opmaken. Daarbij kun je sparren met de kandidaat notarissen. Er is veel kennis in huis. Ook wordt je ondersteund door notarieel medewerkers in het team.

Niet alleen particulier onroerend goed maar ook commercieel vastgoed

Binnen je team krijg je veel zelfstandigheid en sparren is altijd mogelijk. 

 

Ben jij toe aan een nieuwe stap waar je weer energie van krijgt en werk je graag in een gezellig team neem dan eens contact met ons op. Naast deze vacature hebben we veel meer opdrachten (die lang niet allemaal op de website staan).

Belangrijk om je goed te oriënteren welke mogelijkheden er allemaal voor je zijn als je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Er zijn zo veel verschillen in de kantoren die je onmogelijk zelf kunt weten. Daar zijn wij voor om je te helpen om een kantoor te vinden die bij jou past.

Je kunt ons altijd bellen, ook buiten kantoortijden.

Calis & Partners, de specialist op het gebied van werving en selectie in het Notariaat.

www.calisenpartners.com

jet@calisenpartners.com

06-45886840

Calis & Partners  |  06-45886840 | Jet@calisenpartners.com

Werving en selectie voor het notariaat en juristen

 

KVK: 74649159   |   BTW:NL170444892B02

  • LinkedIn - Grey Circle
vogels.png
LOGO-FINAL2.png