Kandidaat notaris familierecht in Amersfoort 

Voor een van onze opdrachtgevers is Calis & Partners op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste kandidaat notaris familierecht.

Inmiddels werken er bij deze organisatie 31 professionals in Amersfoort en Amsterdam. Zij werken voor(middel-)grote ondernemingen, beleggers/investeerders, ondernemende families en vermogende particulieren. Deze doelgroepen vragen gespecialiseerde expertise en persoonlijke betrokkenheid met betrekking tot advisering, transacties en structureren. Mede door deze focus is deze organisatie uitgegroeid tot de grootste zelfstandige notarispraktijk van Nederland.

Dit kantoor is een kantoor met een gezonde, moderne en realistische ambitie. De dienstverlening met focus op de advies- & transactiepraktijk is mogelijk dankzij de persoonlijke specialismen van ervaren professionals. Mensen staan hier centraal; zowel cliënten als medewerkers. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.   

 Het specialistenteam familie & vermogen van het kantoor bestaat uit juristen, notarisklerken en hun ondersteuners. Zij werken waar nodig intensief samen met de collega’s uit andere specialistenteams.

 

De werkzaamheden van een kandidaat notaris in het team familie & vermogen zijn divers:

 

  • Je zal je bezighouden met het opstellen van overeenkomsten, akten en adviezen

  • Je voert besprekingen met cliënten.

  • Afhankelijk van je ervaring, zul je in het begin veel meelopen met -en begeleid worden door meer ervaren collega’s. Vervolgens ga je zelfstandig dossiers behandelen en een eigen rol in het team familie & vermogen vervullen.

 

Wat wordt er gevraagd:

  • Jij hebt een afgeronde studie notarieel recht

  • Bij voorkeur 1-3 jaar relevante werkervaring, maar ook beginnende kandidaat-notarissen zijn welkom

  • Affiniteit met personen- en familierecht

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift) 

  • Je bent een initiatiefrijke, vlotte en nuchtere doener

  • Leergierig

  • Goed in het contact met cliënten 

 

Dit kantoor biedt een leuk en inhoudelijk uitstekend team dat je ondersteunt bij jouw ontplooiing als kandidaat-notaris. Er is veel aandacht voor het ontwikkelen van kennis en vaardigheden (literatuuroverleg, dossieroverleg etc.) en mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.

 Het kantoor gaat medio december verhuizen naar een prachtig pand waar alle voorzieningen zeer goed geregeld zijn. Het kantoor zit vlakbij het Centraal station.

Mocht je inhoudelijk meer willen weten, neem dan contact op met Jet Calis: jet@calisenpartners.com of 06-458868. (Ook buiten kantoortijden goed bereikbaar)

Ben je op zoek naar een vacature kandidaat notaris familierecht? In dezelfde omgeving hebben we meerdere vacatures voor kandidaat notaris familierecht. Vraag naar de verschillen!

Ben je van plan om een overstap te maken naar een ander kantoor of op zoek naar een baan na je studie dan is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Belangrijke vragen zijn dan: Wat zijn mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden. In wat voor een team wil ik werken. Welke cultuur spreekt mij aan. Hoe groot is het kantoor. Wat zijn mijn ontwikkelingsmogelijkheden en wat zijn mijn doorgroeimogelijkheden, enz.

Allemaal vragen die belangrijk zijn om de juiste keuze te maken. Ik raad aan om gesprekken te hebben bij meerdere kantoren. Tijdens een gesprek met Calis & Partners kunnen we bespreken wat jouw wensen en eisen zijn. Omdat we een zeer groot netwerk hebben van notariskantoren kunnen we je adviseren welk kantoor wel en welke niet bij je past. Zo kom je bij kantoren, waarvan je niet weet dat er een interessante mogelijkheid voor je is. Wij kennen de verschillen tussen de kantoren. Niet alleen via de notaris maar juist ook van de mensen die er werken

Bel gewoon eens vrijblijvend op voor meer informatie. Jet Calis 06 45 88 68 40 / jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png