top of page

Waarnemingsbevoegde kandidaat notaris vastgoed die de ambitie heeft om verder te groeien in Flevoland

Voor een middelgroot notariskantoor, in Flevoland is Calis & Partners op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat notaris voor het vastgoed.

Het kantoor bestaat uit 26 man, waarvan 2 notarissen, kandidaat notarissen, 3 klerken en ervaren notarieel medewerkers.

Het kantoor is op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat notaris. Iemand die het leuk vindt om zowel werkzaam te zijn op het particuliere vastgoed maar ook het commerciële vastgoed.  Binnen de organisatie wordt je ondersteund door ervaren klerken en notarieel medewerkers.

Je vindt het leuk om creatief mee te denken met de organisatie en krijgt hier dan ook alle ruimte voor. De twee zittende notarissen zijn echte ondernemers. Creatief, ondernemend en een moderne visie op de toekomst. Ben jij die ondernemer die het ook een uitdaging zou vinden om een van de notarissen op te volgen dan zou dat een grote pre zijn maar is niet noodzakelijk.

Met name op het gebied van het vastgoed is dit kantoor een bekende (geen prijsvechter!!)

Je voert besprekingen, hebt correspondentie en telefonisch contact met je cliënten. Samen met je ervaren ondersteuners worden de aktes gemaakt. Jij controleert deze en maakt ook de akten als deze van wat ingewikkelder aard zijn.

Het passeren van je eigen dossiers maar ook 1 dag in de week de waarneming hebben. Dat maakt het allemaal afwisselend.

Wil je meer informatie over dit kantoor en de functie dan vertellen we je er graag meer over!

Naast deze functie hebben we meerdere opties en het is belangrijk bij het maken van je keuze om de diverse mogelijkheden goed te bekijken en gaat voor het kantoor waar jij optimaal tot bloei komt.

Wij spreken ook in de avonduren met kandidaten die soms nog niet toe zijn aan een nieuwe uitdaging maar het wel fijn vinden om gewoon eens vertrouwelijk te sparren en te horen wat er allemaal speelt in de markt zonder dat daar nu meteen een actie uit voort hoeft te komen. Wij vinden dat juist leuk en interessant en er zijn al zulke leuke (soms onverwachte) samenwerkingen uit voortgekomen.  Je weet nooit hoe de toekomst loopt. Laat maar weten als je het interessant vindt om ook eens vrijblijvend te sparren.

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page