top of page

Ervaren kandidaat notaris familierecht in Almere

Voor een middelgroot notariskantoor in Almere is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris voor de familierecht praktijk.

Een kantoor wat al lang bestaat en drie zelfstandige rechtspraktijken heeft. Familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht. Een kantoor wat kwaliteit biedt. Het gaat niet alleen om de aantallen, maar juist om het advies. Dus ook met name voor de complexere zaken komt men bij dit kantoor. Hierdoor is het ook prettig om met je ervaren collega’s te kunnen sparren. Super leerzaam als je met een complexer dossier zit!

Elke situatie is weer anders en dat maakt het afwisselend. Het kantoor telt rond de 20 mensen, zowel fulltimers als parttimers. Onderling heeft men het goed met elkaar. De vipe is erg prettig. Dat merk je al als je binnenkomt.

Op de familierecht praktijk werk je samen met een andere ervaren kandidaat notaris familierecht, de notaris en uiteraard een aantal ondersteuners die voor jou het voorbereidende werk doen. Als het dossier wat complexer is maak je zelf de akten anders heb je een team van fijne collega’s die jou helpen. Je zal veel besprekingen voeren met verschillende cliënten en advies uitbrengen over testamenten, huwelijkse voorwaarden, schenkingen, nalatenschappen (er is een serieuze boedel praktijk) en estate planning, enz.

Het kantoor kent geen overwerkcultuur. De notaris vindt het belangrijk dat de balans tussen werk en privé goed moet zijn. Dus op tijd naar huis is hier normaal. Het kantoor is ruim opgezet en parkeren kan voor de deur.

De functie kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld. Een informeel kantoor en ook met een flexibele instelling. Alles is bespreekbaar. Kortom een kantoor met een goede basis, een mooie interessante familierechtpraktijk met ook interessante klanten, geen prijsvechter en genoeg mogelijkheden om met elkaar te sparren om je nog verder te kunnen ontwikkelen.

Mocht je de ambitie hebben om toegevoegd notaris of notaris te worden dan is hier een concrete mogelijkheid.

Zit je op dit moment in een situatie dat je even niet weet of je nog gelukkig bent in je werk en je wil misschien iets anders, laten we dan vooral eens contact hebben. Niet alleen deze vacature kan interessant zijn, maar omdat we een hele grote portefeuille aan opdrachten en relaties hebben specifiek in het notariaat  zijn er ongetwijfeld nog meer mogelijkheden. Belangrijk om al deze mogelijkheden eens tegen het licht te houden en kijken wat nu echt specifiek bij jou past. Juist die selectie maken, daar zijn we voor.

Mocht je interesse hebben dan kan ik je nog meer ins en outs vertellen over dit kantoor. Bel mij dan op nummer:

Jet: 06-45886840 ( ook buiten kantooruren goed bereikbaar)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page