Kandidaat notaris ondernemingsrecht in Amsterdam met 2 a 3 jaar ervaring

Voor een van onze opdrachtgevers in Amsterdam zijn wij op zoek naar een kandidaat notaris ondernemingsrecht. (plusminus 2 a 3 jaar ervaring)

Ben jij  kandidaat notaris en heb je zo rond de 2 a 3  jaar werkervaring op het gebied van het ondernemingsrecht? Ben je toe aan een volgende stap? Wil je meer zelfstandigheid en werken binnen een zeer professionele club van mensen die hun ervaring hebben opgedaan bij hele grote kantoren?  Vind je werk-privé balans ook erg belangrijk?

 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een kandidaat notaris ondernemingsrecht.  Het notariskantoor bestaat uit 29 man. Dit onafhankelijk niche notariskantoor heeft een sterke plek in de markt van het ondernemingsrecht. Ze zijn breed georiënteerd.

Transactiepraktijk: Het kantoor begeleidt veel overnames en investeringsrondes van ondernemingen. Bij deze transacties werken ze intensief samen met de betrokken advocaten, fiscalisten en overige adviseurs.

Governance: ze zijn expert op het gebied van governance. In het ondernemingsrecht staan vragen rondom de invulling van zeggenschap, bestuur en toezicht centraal. Deze vragen spelen bij allerlei soort ondernemingen. Zo zie je ze bij beurgenoteerde- en familiebedrijven. Maar ook bij stichtingen zoals instellingen in de zorg en het onderwijs.

Fondsenpraktijk: Ook richt dit kantoor zich op de structurering en advisering van private-equity-, venture-capital- en vastgoedfondsen. Hun jarenlange ervaring vertalen zij naadloos door naar een scherp advies vanuit een commercieel oogpunt én financieel toezichtrecht. En juist omdat het notarissen zijn zetten ze de gehele fondsstructuur efficiënt op. De beheerder en carried interest entiteit zijn hier uiteraard bij inbegrepen. Voor het fiscale gedeelte werken ze nauw samen met de betrokken fiscalist.

Structurering: Het kantoor heeft ook veel ervaring met het (her)structureren van vennootschappen en advisering rondom aandelen. Naast oprichtingen van vennootschappen en leveringen van aandelen, zijn ze zeer bedreven in juridische fusies en splitsingen van vennootschappen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Not for profit: Het kantoor begeleidt ook zorginstellingen, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en publiek-private ondernemingen bij hun besturingsmodel, (her)structurering, besluitvormingsprocessen en financieringsvraagstukken. Ook begeleiden ze pensioenfondsen bij fusies, liquidaties en hun bestuursmodel.

Coöperaties: Coöperaties bestaan op lokaal, nationaal en zelfs internationaal niveau. Dit kantoor helpt met alle soorten coöperaties. Ze geven een scherp advies bij de juiste inrichting en governance.

 

Ben je nog steeds leergierig en vind je het belangrijk om steeds meer bij te leren en niet steeds hetzelfde kunstje te doen? Bij dit kantoor werk je steeds samen met een andere notaris aan een opdracht. Daardoor leer je hoe zaken verschillend worden aangepakt. Hier ben je volledig betrokken bij een opdracht (van af het begin tot het eind) Je doet hier dus alles in plaats van een onderdeel. Dat maakt het juist zo boeiend en leerzaam. Het kantoor bestaat uit een ambitieus team: 7 notarissen, en 12 kandidaat notarissen , 4 paralegals en ondersteuning. Je voelt dat er een zeer prettige collegiale cultuur heerst.  Er wordt gezamenlijk met elkaar geluncht. Het kantoor is gevestigd in een prachtig pand in Amsterdam.

Het kantoor werkt voor nationale en internationale klanten. Op dit kantoor zit men niet tot laat op kantoor. Je kunt op normale tijden naar huis. Wellicht dat je misschien in de avond nog even je laptop openklapt om een stuk af te maken maar er heerst dus geen cultuur van op kantoor blijven tot het af is. 4 dagen werken is hier mogelijk.

Mocht je dit interessant vinden en je zou hier meer over willen weten, neem dan contact met mij op. Misschien dat als je dit leest geen plannen hebt om een overstap te maken, maar wel nieuwsgierig bent (voor de toekomst)  neem dan ook eens contact met mij op.

Uiteraard ben ik ook na werktijd te bereiken op 06-45886840 of jet@calisenpartners.com

Niet alleen voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek, maar hebben nog 4 andere soortgelijke functies maar bij andere kantoren. Mocht je nu een overstap willen maken dan is het zeker goed om contact op te nemen. Wellicht dat deze kantoren ook interessant voor je kunnen zijn.

Om een goede keuze te kunnen maken bij een volgende stap is het van belang dat je alle mogelijkheden hebt bekeken.

BeeldmerkWIT.png