top of page

KANDIDAAT NOTARIS FAMILIERECHT IN ’t Gooi (PT mogelijk)

Ben jij een ervaren kandidaat notaris familierecht? Wil je graag werken in een gezellig hecht team op een mooi kantoor in ‘t Gooi? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het kantoor is gevestigd in een mooi ruim pand dichtbij het station. Ook met de auto prima bereikbaar zonder parkeerkosten.

Dit kantoor is op alle markten thuis, vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. Het kantoor heeft een goede reputatie. Kwaliteit en dienstverlening zijn hier erg belangrijk. De sfeer in het kantoor is erg goed. Er hangt een collegiale sfeer. De notaris vindt teamgevoel erg belangrijk en daardoor is er naast werk ook veel plezier. Even sparren of iets van elkaar overnemen is in een goed team daarom ook vanzelfsprekend.

Wegens uitbreiding is het kantoor op zoek naar een kandidaat notaris familierecht of een klerk familierecht met veel ervaring.

Werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het (zelfstandig) opstellen van overeenkomsten, akten, adviezen of overige stukken op het gebied van het familierecht en het voeren van correspondentie met cliënten en diverse andere partijen, zoals adviseurs, belastingdienst en fiscalisten;

  • het voeren van (voor)besprekingen met cliënten, verwijzers en adviseurs ter voorbereiding op het opstellen van akten alsmede het geven van notarieel-juridische voorlichting en advies ter zake.

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar werkervaring

  • je kunt collega’s aansturen, als vraagbaak fungeren en overzicht bewaren

  • uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, mondeling en schriftelijk

  • commerciële en ondernemende werkmentaliteit

  • bij voorkeur fulltime maar tenminste 80%

Mocht je meer vragen hebben over dit kantoor en de werkzaamheden, dan kun je contact opnemen met Jet Calis 06 45 88 68 40. (ook na werktijd)

Mocht je opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging maar je zou daar graag wat hulp bij hebben en alle mogelijkheden die er zijn willen bekijken voordat je een besluit neemt? Bel me dan eens op of mail: Jet Calis 06-45886840 of jet@calisenpartners.com

We hebben een enorm groot netwerk in het notariaat. Kennen de kantoren niet alleen van naam maar juist ook van binnen en het team wat er werkt. Er zijn zoveel verschillen tussen kantoren. Denk aan team samenstelling, kwaliteit en diepgaande kennis van het vak, werk/privé balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroei mogelijkheden, salariëring, enz.) Welk kantoor past bij jou en niet waar pas jij. Belangrijk om goed de verschillen te zien en de juiste keuze te maken.  Daar zijn wij voor! Bel gewoon eens op. Je eerste stap.  Dit is ook heel goed mogelijk in de avonduren als je er wat meer tijd voor hebt.

BeeldmerkWIT.png
bottom of page