top of page

Wil jij meer dan kandidaat notaris?

Stel jij bent een ervaren kandidaat notaris. Je hebt misschien wel een voorkeur op een van de drie rechtsgebieden. Je ziet op je huidige kantoor dat zaken anders zouden kunnen. Beter, efficiënter, enz. Jij bent iemand die naast het werk ook aandacht heeft voor het team, marketing, software of iets anders.

Je zou het liefst zelf de touwtjes in handen willen hebben. Misschien schuilt er in jou wel een ondernemer. Dan toch notaris worden? Ja maar zeker niet alleen hoor ik kandidaten zeggen. Maar hoe interessant klinkt het als je samen met een andere ervaren kandidaat notaris het kantoor gaat runnen. De zittende notaris geeft geleidelijk het stokje over aan jullie beiden en samen ga je verder met het uitbouwen van het kantoor. Hoe leuk om je eigen kantoor te leiden samen met een andere kandidaat notaris. Ik ken genoeg succesverhalen!

Mocht je op een punt staan dat je meer wil dan kandidaat notaris en je hebt zin in een nieuw avontuur? Calis & Partners heeft in de Randstad, Flevoland en 't Gooi een aantal hele interessante mogelijkheden. Even sparren? Bel met Jet Calis van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page