top of page

Kandidaat notaris familierecht

Voor een goed bekend staand notariskantoor in Rotterdam is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris voor het familierecht.

Het kantoor is in een prachtig pand gevestigd. Mooi ruim en goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer.

Het kantoor bestaat al lang en heeft een grote trouwe klantenkring. Generatie komen hier voor hun notariële zaken. Het kantoor is op alle drie de rechtsgebieden goed vertegenwoordigd.

Het kantoor wordt geleid door twee notarissen. Op het kantoor werken zo’n 17 mensen met een evenwichtige leeftijdsopbouw. Het kantoor is informeel en men werkt fijn met elkaar samen! De notarissen zijn fijne mensen die oprechte interesse hebben en begaan zijn met hun team.

In deze functie krijg je veel zelfstandigheid en kan je je eigen winkel draaien samen met je ondersteuners. Hierbij is het samen met de notarissen of andere kandidaat notarissen heel gemakkelijk om te sparren. Juist het bespreken van sommige zaken zijn erg leerzaam en maken het leuk.

Je voert zelfstandig besprekingen met cliënten. Als je dat nog niet eerder hebt gedaan dan is hier de mogelijkheid om dat te leren.

Je zorgt voor de voortgang van de dossiers/termijnbewaking en zorgt ervoor dat de akten van goede kwaliteit zijn.

De mogelijkheid tot het volgen van cursussen wordt hier juist aangemoedigd. Een kantoor waar kwaliteit en een hoge mate van dienstverlening bovenaan staan.

Het kantoor is initiatiefrijk en maatschappelijk betrokken. Om een voorbeeld te noemen heeft het kantoor een samenwerkingsovereenkomst met de politie mbt de lijkschouwing. Als er een overleden persoon wordt gevonden en de politie kan geen bekende van de overledene vinden dan ga jij er naar toe en zoek je uit wie de familieleden zijn en of er een testament is. Soms pakt dat heel interessant uit! Dit soort zaken maken het afwisselend.

Mocht je de ambitie hebben om in de toekomst verder te groeien naar notaris of toegevoegd notaris  dan is die mogelijkheid hier aanwezig.

 

Mocht je meer over de functie en het kantoor willen weten, mail of bel me dan:

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page