top of page

Kandidaat notaris vastgoed in ’t Gooi/Hilversum

Wil jij werken in een mooie omgeving, een kantoor wat van binnen prachtig is ingericht en klasse uitstraalt? Waar de koffie erg goed is, een hechte club fijn met elkaar werkt, waar tijd voor een klant wordt genomen en waar een hoge mate van dienstverlening als vanzelfsprekend is?

Voor een notariskantoor in ’t Gooi, om precies te zijn in Hilversum ben ik op zoek naar een kandidaat notaris vastgoed. Ondernemende families, ambitieuze ondernemers, families met verantwoordelijkheid voor vermogen binnen meerdere generaties en iedereen die kwaliteit weet te waarderen, vinden een betrokken en bekwaam dienstverlener in dit kantoor. Een kantoor wat al heel lang bestaat en een goede naam heeft in ’t Gooi. Geen prijsvechter, maar een kantoor dat gaat voor hoge kwaliteit en hoge mate van dienstverlening.

Het kantoor is een full service kantoor te weten: familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Er werken 15 mensen op dit kantoor. Het kantoor wordt geleid door twee notarissen. Notarissen die tussen de collega’s werken en waarbij echt samen wordt gewerkt. Ook de notarissen maken de aktes en zijn niet alleen maar aan het passeren. Er is genoeg ruimte om te sparren.

Als kandidaat notaris vastgoed werk je op de afdeling vastgoed met een team van 4 collega’s: 1 notaris, een kandidaat notaris en twee ondersteuners. Je zal hoofdzakelijk te maken krijgen met het particuliere vastgoed. (Het kantoor is ook actief op vastgoedprojecten).

Je zult je bezighouden met de overdracht van woningen, het vestigen van hypotheekrechten en andere zakelijke rechten. Je werkt tegelijkertijd aan verschillende dossiers en krijgt hier ondersteuning van twee medewerkers. Mocht je met vragen zitten dan kun je dit snel en makkelijk bespreken met de notaris en ervaren kandidaat notaris op de vastgoedsectie.  Ook is er voldoende gelegenheid om je persoonlijk te omwikkelen.

Wat wordt er gevraagd:

Je hebt een afgeronde master notarieel recht

Minimaal 2 jaar werkervaring als kandidaat notaris

Je werkt graag zelfstandig maar functioneert ook goed binnen een klein team.

Je hebt plezier in het vak en straalt dit ook uit naar cliënten en je collega’s

Je gaat voor kwaliteit en vindt het vanzelfsprekend om optimaal dienstverlenend te zijn.

Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar

 

Wat wordt er geboden:

Je komt te werken voor een kantoor wat klasse uitstraalt, een mooi ingericht kantoor, klein hecht team van 15 mensen. De notarissen vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en daar is dus ook ruimte voor. Geen overwerkcultuur, geen prijsvechter, maar een kantoor met een lange historie en dus ook klanten die al jaar in en jaar uit bij dit kantoor komen.

 

Mocht je nog meer willen weten neem dan contact op met Jet Calis 06-45886840 of jet@calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page