top of page

Een wel hele leuke bijzondere functie!!

 

Kandidaat notaris familierecht/estate planning

Voor een kantoor in Den Haag wat zich bezighoudt met alleen de meest vermogende mensen. Particulieren ( zeer vermogende families) en investeerders. Cliënten op het niveau van de Quote 500, maar die er in geen geval in willen staan als je begrijpt wat ik bedoel. Onder de radar.

Het kantoor staat deze mensen bij op het allerhoogste niveau op het gebied van fiscale dienstverlening, maar ook op het gebied van estate planning en familierecht. Bij het kantoor zit ook een notariaat.

Voor dit kantoor (ongeveer 50 man) is Calis & Partners opzoek naar een ervaren jurist/kandidaat notaris familierecht/estate planning.

Een jurist die uiterst goed is in het vak van estate planning en familierecht. Gaan voor het top niveau. Nee bestaat niet. Overal is een oplossing voor als je maar creatief bent in je denken. Met een zeer ervaren collega werk je samen en kun je  sparren. Dat maakt het juist zo leuk. Jullie  specifieke tak tussen fiscalisten en notariaat.

Ook zal je samenwerken met de fiscalisten. Ieder op zijn eigen vakgebied. Jij bekijkt juist de civiele kant van de zaak. Ook met het notariaat heb je dagelijks contact.

De gesprekken die je met klanten hebt zijn zeker niet altijd op kantoor. Deze cliënten willen niet zichtbaar zijn en vinden het prettig om thuis af te spreken. Waar ze ook zijn ( ook buiten Nederland)

Je zal je dus bezighouden met:

  • huwelijksvermogensrecht

  • testamenten

  • afwikkeling nalatenschappen

  • (r)emigratie

  • vermogensoverhevelingsstrategieën (overdracht aan familie, goede doelen, buitenlandse doelvermogens)

  • vastgoedstructuren

  • fiscaal structureren van vermogensbestanddelen

 

Het kantoor heeft een erg leuke sfeer en doet veel met elkaar samen. Een gezamenlijke lunch, kantoorborrels en kantooruitjes. Het kantoor heeft een energieke, jonge uitstraling.

 

Werk/privé balans is hier goed. Hard werken maar ook op tijd weer stoppen.

De functie kan in 4 of 5 dagen worden vervuld.

 

Ben jij een jurist of kandidaat notaris met ervaring op het gebied van familierecht en estate planning? Ben je een vakidioot en ben je een creatieve denker? Bel me dan eens even. Ik kan je veel meer over het kantoor vertellen, de mensen die er werken, je eventuele toekomstige collega, de werkzaamheden, enz.

jet@calisenpartners.com

06-45886840 ( ook buiten werktijd)

BeeldmerkWIT.png
bottom of page