Voor een 11-tal notariskantoren is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris ondernemingsrecht in Amsterdam

Ben jij kandidaat notaris (waarnemingsbevoegd of niet) en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, waar je weer nieuwe energie van krijgt, waar je je goed verder kan ontwikkelen en ook het team het beste in elkaar naar boven haalt?

Welke kantoor is dan de beste keus? Hoe maak je die keus? Hiervoor moet je zelf heel goed weten wat jij wil. Stel jezelf belangrijke vragen als:

  • Welke stijl /cultuur spreekt mij aan en waar voel ik me goed bij.

  • Welk niveau ondernemingsrecht? Welke specialisatie of juist niet. Nationaal /internationaal? Ingewikkelde dossiers (specifiek) of zaken meer algemeen. Werk je graag in een team of ben je meer iemand die zijn eigen winkel draait. Hoe belangrijk is goede ondersteuning? Van boven af maar ook van onder.

  • Waar wil ik over 5 en 10 jaar staan. Heb ik de ambitie om notaris te worden of in een maatschap te komen of juist niet.  Welk kantoor moet ik dan strategisch gezien kiezen?

  • Hoe is mijn privé situatie? Hoe belangrijk is de balans werk en privé?

  • Hoe is mijn leercurve op dit moment en moet deze weer omhoog?

  • Welke reisafstand heb ik er voor over? En is thuiswerken ook mogelijk?

  • En bij welke mensen voel ik me prettig en kan ik zijn zoals ik ben.

  • Hoe is de ontwikkeling in mij salaris? Hoe belangrijk zijn de secundaire voorwaarden.

 

Elke kantoor is weer anders en dat maakt het nu juist zo boeiend. Op een plek komen waar jij optimaal presteert, plezier hebt en waar je op je best bent. Waar je gewaardeerd wordt niet alleen in je werk maar ook als mens.

Door onze specialisatie heel specifiek in het notariaat en juist niet alle juridische functies hebben we een heel scherp beeld van het notariaat.

Wij spreken met heel veel kandidaat notarissen en horen  de plussen maar ook de minnen. Ons netwerk is heel groot en we kunnen je mogelijkheden aanreiken die je wellicht zelf niet had geweten.

Veel kandidaat notarissen vinden het soms ook gewoon prettig om eens te sparren zonder dat ze nu meteen een overstap overwegen.  Dat is ook niet nodig. Als wij weten wat bij jou past dan kan dat ook pas op een veel later moment zijn. We kunnen je net die mogelijkheden geven waar je niet aan had gedacht.

Op dit moment hebben we een 11-tal opdrachten in Amsterdam voor de functie van kandidaat notaris Ondernemingsrecht:

2 kantoren binnen de ring en centrum

3 kantoren Zuid-as

4  kantoren in Zuid

2 buiten de ring

 

Neem eens contact op met Jet Calis van Calis & Partners:

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijd!)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png