top of page

Kandidaat notaris familierecht in ‘t Gooi

Voor een bekend kantoor in ’t Gooi (Hilversum) is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris familierecht.

Een kantoor wat al lang bestaat en op een hele centrale plek is gevestigd. (parkeren voor de deur)

Het kantoor wordt geleid door twee notarissen. Er werken een aantal kandidaat notarissen en notarieel medewerkers en zij houden zich bezig met familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht.

De Notarissen hebben twee jaar geleden het kantoor overgenomen en je merkt dat deze notarissen heel veel plezier in hun vak hebben en ook veel energie hebben om het kantoor nog verder uit te bouwen. Dit heeft dan ook een hele goede uitwerking op de sfeer. Er is veel flexibiliteit en het team is hecht. Er wordt veel met elkaar samengewerkt. Naar goede ideeën wordt geluisterd.

Naast de notarissen zal je veel samenwerken met nog een ervaren kandidaat notaris familierecht. Je kan dus fijn met elkaar sparren. Ook heb je de benodigde ondersteuning.

Je zal veel besprekingen voeren met cliënten en de ondersteuning zal jouw aantekeningen gebruiken om de akten te maken. Jij controleert dan de akten voordat het gepasseerd wordt.  Bij ingewikkelde dossiers neem je het over.

Het kantoor heeft een mooie zelfstandige familiepraktijk. Veel verschillende klanten waaronder ook een groot deel vermogende families. Ook heeft het kantoor een mooie boedelpraktijk.  Kortom uitdagend werk en in een heel fijn team.

Mocht je een overstap overwegen dan heeft Cals & Partners meerdere soortgelijke functies. Wij vinden het van belang dat je bij een overstap een weloverwogen beslissing kan nemen en dat je datgene kiest wat het beste bij jou past. (in werkzaamheden, verantwoordelijkheden, de mensen, de locatie, salaris en ontwikkelingsmogelijkheden)

 

Wil je meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden neem dan contact op met Jet van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page