top of page

Kandidaat notaris vastgoed in Amsterdam

Voor een bekend kantoor in Amsterdam is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris vastgoed.

Wat voor een soort kantoor:

Het kantoor is iets groter dan gemiddeld en telt 25 medewerkers, waarvan er iets meer dan 10 juristen werkzaam zijn. Een kantoor wat al tientallen jaren bestaansrecht heeft en een goede naam!

Het kantoor adviseert zowel particulieren als ondernemers op de rechtsgebieden vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht, maar adviseren ook over grote schepen en woonboten. Het kantoor heeft hiermee een brede, maar vooral ook diepgaande kennis van de rechtsgebieden. Een kantoor wat kwaliteit heel belangrijk vindt. Dat komt ook terug in de mindset van het team. Hier werk je als je van je vak houdt en je je wil blijven ontwikkelen. Sparren met collega’s over ingewikkelde dossiers. Men is er voor elkaar, een hecht team! Een heel toegankelijk kantoor. Laag drempelig. Zo zijn er drie notarissen met ieder hun eigen vakgebied.

Ook de notaris neemt de tijd, ook al heeft hij het druk om met je te sparren. Een prettige manier van samenwerken en even tussendoor hier en daar wat vragen maakt het werken zo plezieriger.

Rond het middaguur is het even tijd voor ontspanning en zit iedereen aan een gezellige lunchtafel. Er is persoonlijke betrokkenheid. Je weet hoe het met je collega’s gaat.

Mocht je het fijn vinden om even naar buiten te gaan dan loop je zo het Vondelpark in.

Omdat de notarissen het belangrijk vinden om een hecht team te behouden worden er naast de vrijdagmiddag borrel ook af en toe leuke uitstapjes geregeld. (tussen alle coronamaatregelen door) Er is aandacht voor elkaar.

De werkplekken zijn zakelijk ingericht. Aan de ene kant kun je rustig geconcentreerd werken, maar de deuren staan open en voel je je onderdeel van het team en weet je precies wat er speelt.

Een informele platte structuur! Geen hiërarchische bedoeling, maar je loopt gewoon bij elkaar de kamer in. Ook bij de notarissen.

Inhoud van de functie:

Er wordt gezocht naar een kandidaat-notaris die zelfstandig de ingewikkelder dossiers behandelt op het gebied van leveringen, hypotheken, erfpacht, (wijziging) splitsingen, nieuwbouwprojecten en BTW/overdrachtsbelasting vraagstukken. Je hebt je eigen dossiers waar je verantwoordelijk voor voelt. Uiteraard met de benodigde ondersteuning. De dossiers zijn heel gevarieerd en dat maakt het nu zo interessant en leerzaam. Niet alleen maar recht toe recht aan.

Het is een pre als je al wat kennis hebt van de Amsterdam praktijk. Zo niet dan kom je daar snel genoeg in.

Omdat er ook een aantal buitenlandse cliënten zijn is het ook erg fijn als je de Engelse taal beheerst.

Waarnemingsbevoegd zou prettig zijn. En als je het leuk vindt kun je ook een junior kandidaat notaris begeleiden!

Het kantoor blijft groeien en is constant in ontwikkeling. Ben jij een persoon die het leuk vindt om naast je werk mee te denken aan de ontwikkelingen op kantoor dan ben je hier aan het goede adres.   

Mocht je al wat verder zijn in je carrière en je hebt ambitie om verder te groeien dan is dit kantoor  strategisch gezien een hele goede keuze!

Locatie:

Het kantoor is gevestigd op een hele centrale locatie in Amsterdam: Nabij het Vondelpark. Goed bereikbaar per fiets, per trein, bus, tram of metro.

 

Mocht je na het lezen van deze vacature interesse hebben dan kunnen we je er nog veel meer over vertellen. Stuur even een mailtje of bel met Jet Calis van Calis & Partners. (Ook in de avonduren heel goed bereikbaar)

jet@calisenpartners.com

Jet: 06-45886840

www.calisenpartners.com

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan dan is het belangrijk om je goed te oriënteren. Niet meteen kijken wat er zo al is maar eerst zorgvuldig nagaan welke punten VOOR JOU nu echt van belang zijn. Waar ben je blij mee en wat zijn de punten die in een volgende baan echt beter moeten zijn.

 

  • Inhoud van het werk (zelfstandigheid en verantwoordelijkheid)

  • Teamgevoel ( collega’s die beter bij jou passen)

  • Flexibiliteit

  • Ontwikkelingsmogelijkheden/ Doorgroeimogelijkheden

  • Werkdruk

  • Salariëring

  • Reisafstand

Het ene punt weegt zwaarder dan het andere punt.

 

Calis & Partners heeft heel veel mogelijkheden! Wij filteren en selecteren naar aanleiding van jouw verhaal die kantoren die het best bij jouw wensen in de buurt komen. Daarbij kijken we niet alleen naar de openstaande mogelijkheden, maar juist naar de diverse kantoren.  Hoe vaak is het wel niet voorgekomen dat er geen vacature was maar na een goede introductie en een aantal gesprekken er iets moois is ontstaan. Wij denken buiten de paden.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Sparren helpt en je bent zeker niet de enige die na een oriënterend gesprek heel anders tegen kansen en mogelijkheden aankijkt. Kritisch maar ook verrijkend!

 

jet@calisenpartners.com

Jet: 06-45886840

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page