Kandidaat notaris ondernemingsrecht in Amersfoort

 

Calis & Partners is voor een van haar opdrachtgevers op zoek naar een kandidaat notaris ondernemingsrecht.

Een kantoor waar wij bijzonder positief over zijn. Een hele stabiele club met zo rond de 20 man. (ook parttimers) 2 notarissen, een toegevoegd notaris en een aantal kandidaat notarissen die goed ondersteund worden door ervaren medewerkers. Medewerkers die ook echt inhoudelijke kennis hebben.

Een mooi modern opgezet kantoor. Licht en ruimte. Je zit met twee man op een kamer. Deuren staan open. Mocht je alleen willen zitten dan is dat ook mogelijk.

Kwaliteit is belangrijker dan het aantal akten. Een betrouwbaar kantoor. Geen prijsvechter.

Het kantoor is full service: familierecht, vastgoed, maar ook het ondernemingsrecht.

Een hele vaste klanten kring maar waar ook nog heel veel uitgebouwd kan worden. Op de afdeling ondernemingsrecht is plek voor een kandidaat notaris.

Iemand die het leuk vindt om er nog meer uit te halen. Het werk ligt voor je voeten maar je moet er wel de feeling voor hebben.  In deze functie moet je het leuk vinden om met veel bedrijven contact te hebben. Eigenaren van bedrijven, investeerders en directie. Een adviserende rol en vertrouwenspersoon.  Na het gesprek ga je met je advies aan de slag en werk je dit uit met uiteraard een goede ondersteuner.

Er wordt niet gezocht naar iemand die alleen maar akten maakt, maar juist iemand die de boer op gaat en een mooie balans wil hebben: Enerzijds nieuwe contacten en anderzijds de advisering die dan uiteindelijk tot uiting komt in een akte. Sparren met andere kandidaten van kantoor is hier heel gebruikelijk.

Jouw takenpakket is een hele zelfstandige.

Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig afwikkelen van ondernemingsrechtopdrachten vanaf de eerste bespreking tot het passeren van de akte, met name voor het midden- en kleinbedrijf.

Jouw expertise ligt op het volgende vlak:

- het oprichten van besloten vennootschappen al dan niet met inbreng van een onderneming

- het redigeren van (complexe) statuten

- het opstellen van aandeelhouderovereenkomsten

- het overdragen van aandelen

- het certificeren van aandelen

- het (af)spitsen van vennootschappen, zowel reguliere splitsingen als ruziesplitsingen

- het fuseren van vennootschappen

- het opstellen van onderliggende besluiten

- het opstellen van leningsovereenkomsten en pandakten

- het oprichten (of wijzigen van de statuten) van (ANBI) stichtingen en steunstichtingen

- het oprichten (of wijzigen van de staten) van verenigingen

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer over dit kantoor en de functie weten, bel dan met Jet Calis:

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

Ook in de regio hebben we soortgelijke opdrachten. Mocht je een overstap willen maken om wat voor reden dan ook dan is het belangrijk om dit heel zorgvuldig te doen. Weet wat de verschillen zijn en zoek uit waar jij het beste uit de verf komt. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op. We kunnen je de verschillen duidelijk aan je uitleggen. En na jouw verhaal hebben we wellicht interessante mogelijkheden waar je zelf misschien niet van had geweten. Wij zijn heel specifiek gespecialiseerd in de werving en selectie voor het notariaat. Dat maakt dat ons netwerk hier in zo groot is en wij juist die nuances weten.

BeeldmerkWIT.png