top of page

Waarnemingsbevoegde kandidaat notaris familierecht in de omgeving van Zwolle

Voor een bekend middelgroot notariskantoor, in de buurt van Zwolle is Calis & Partners op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat notaris voor het familierecht.

 

Het kantoor heeft kennis en kunde op alle drie de rechtsgebieden: familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht. Hier kun je terecht voor standaard zaken maar juist ook op maat. Goed geadviseerd worden door kundige notarissen en kandidaat notarissen.

Het kantoor bestaat uit 26 man, waarvan 2 notarissen, een paar kandidaat notarissen, 3 klerken en ervaren notarieel medewerkers.  Een leuke club en waar veel met elkaar wordt samengewerkt. In deze drukke tijd sta je er dus in geen geval alleen voor, maar samen! Als  je overloopt met werk vangt je collega dat op. Juist daarom is de sfeer op het kantoor goed en is het een hele stabiele groep.

Het kantoor is op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat notaris. Iemand die ambitie heeft en het leuk zou vinden om toegevoegd notaris te worden. Ook de stap naar notaris ligt hier open. Als je notaris wil worden kunnen we ons voorstellen dat je dat niet alleen wil doen maar juist samen! Ieder heeft zo zijn expertise en het is fijn dat iedereen doet waar hij goed in is. Je staat er niet alleen voor en dat maakt het zo leuk.  Bij dit kantoor merk je dat men veel plezier heeft in het vak.

Met name op het gebied van het familierecht is versterking nodig. Client besprekingen, correspondentie en telefonisch contact met je cliënten. Samen met je ervaren ondersteuners worden de aktes gemaakt. Jij controleert deze en maakt ook de akten als deze van wat ingewikkelder aard zijn.

Het passeren van je eigen dossiers maar ook 1 dag in de week de waarneming hebben . Dat maakt het allemaal afwisselend.

Wil je meer informatie over dit kantoor en de functie dan vertellen we je er graag meer over!

 

Ben jij een ervaren kandidaat notaris familierecht die waarnemingsbevoegd is en het leuk zou vinden om toegevoegd notaris te worden of zelfs notaris neem dan eens contact met ons op. Naast deze functie hebben we namelijk meerdere opties en het is belangrijk bij het maken van je keuze om de diverse mogelijkheden goed te bekijken en gaat voor het kantoor waar jij optimaal tot bloei komt.

Wij spreken ook in de avonduren met kandidaten die eigenlijk nog niet toe zijn aan een nieuwe uitdaging maar het wel fijn vinden om gewoon eens vertrouwelijk te sparren en te horen wat er allemaal speelt in de markt zonder dat daar nu een actie uit voort hoeft te komen. Wij vinden dat juist leuk en interessant en merken dat we hier ook een enorme kennis mee op doen. Je weet nooit hoe de toekomst loopt. Laat maar weten als je het interessant vindt als je eens vrijblijvend wil sparren. Zeker weten dat het je verrijkt.

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page