top of page

Ervaren kandidaat notaris in Rotterdam

Voor een bekend middelgroot notariskantoor voor ondernemers en investeerders in Rotterdam is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris.

Het kantoor staat bekend om zijn kwaliteit en de aandacht. Niet alleen de juridische inhoud van akten, maar ook de bedrijfsvoering. Goed gestructureerd. Een mooie opbouw van gekwalificeerde mensen. Naast de twee notarissen werken er kandidaat notarissen, klerken en ondersteuners. Hierdoor komt ieder tot zijn recht. Een kandidaat notaris kan doen waar hij goed in is, namelijk de inhoud van de akten en het contact met de client en sparren met kundige collega’s. Er is goede ondersteuning aanwezig. Absoluut noodzakelijk voor het optimaal functioneren van een kandidaat notaris!

Het kantoor kent eigenlijk geen verloop. Dat zegt wat over de sfeer en de ontwikkelingsmogelijkheden binnen het kantoor. Hier wordt niet alleen gekeken naar de functie, maar juist naar de persoon. Er wordt aandacht besteed hoe ze een medewerker het best tot zijn of haar recht laten komen. Zo krijg je blije mensen en een team wat er voor gaat.

Het kantoor is super goed bereikbaar met de auto kosteloos voor de deur en vlak bij een treinstation. De balans werk en privé is hier goed. Op tijd naar huis is hier normaal.

Het kantoor is zeker geen standaard kantoor en al helemaal geen prijsvechter. De meeste kantoren hebben een grote particuliere vastgoed en familierecht praktijk waarbij er dan ook nog wat ondernemingsrecht bij wordt gedaan. (hoog uit 20 %). Hier juist net anders om:

Een grote ondernemingsrechtpraktijk met nationale klanten van groot, MKB tot klein. Niet alleen ondernemers maar ook investeerders kennen dit kantoor voor hun vastgoed. Het commerciële vastgoed. Deze interessante klantenkring wil ook graag dat hun familierecht zaken goed geregeld zijn. Dus ook een familierechtpraktijk die zeker niet standaard is.

Wat is de kracht van dit kantoor? Omdat kwaliteit en optimale dienstverlening zo hoog in het vaandel staan ben je als kandidaat notaris ook een klankbord voor je cliënten. Een vertrouwenspersoon, waar jij doelgerichte oplossingen voor bedenkt  over complexe juridische vraagstukken waardoor plannen van je client, specifiek, realistisch en haalbaar worden.

Het kantoor heeft behoefte aan een ervaren kandidaat notaris die het liefst thuis is op 2 van de drie rechtsgebieden. Dat kan zijn ondernemingsrecht/familierecht, maar ook familierecht/vastgoed of ondernemingsrecht/ vastgoed.

Een ruim opgezet kantoor waar de deuren openstaan en waar veel met elkaar overlegd wordt. Een relaxte sfeer. Open, transparant en Informeel. Zeker geen stug kantoor waar veel regels zijn. De notarissen zijn heel flexibel en moedigen jouw goede ideeën juist aan.

Omdat kwaliteit zo belangrijk is kun je je zeer goed ontwikkelen. Een training of cursus wordt hier alleen maar aangemoedigd. (Wellicht dat deze opsommingen ervoor zorgen dat de club hecht is en dat er geen verloop is?)

Ben jij toe aan een overstap, waarbij je meer vrijheid krijgt om je vak goed uit te oefenen maar waarbij je ook inhoudelijk uitgedaagd blijft? Doorgroei naar notaris of partnerschap is hier wel degelijk mogelijk.

Mocht je interesse hebben neem dan vooral contact op. We kunnen je er nog meer over vertellen.

Naast dit kantoor heeft Calis & Partners veel meer interessante mogelijkheden. Ben je toe aan een volgende stap en wil je het heel zorgvuldig aanpakken bel dan met Jet van Calis & Partners. Maak gebruik van het netwerk van Calis & Partners.

Ook in de avonduren of in het weekend bereikbaar.

Mocht je nu nog op je plek zitten maar je realiseert je wel dat het goed is om over een tijd een volgende stap te nemen dan is het zin vol om nu eens te sparren. We nemen geen actie, maar weten wel wat voor jou interessant zou kunnen zijn. Mocht er iets voorbij komen wat helemaal op je lijf is geschreven dan weten we je wel te vinden.

Wij hebben ook vaak in de avonduren gesprekken met kandidaat notarissen en notarieel medewerkers die nu nog niet die overstap willen maken maar wel willen weten wat er mogelijk is of sparren wat interessant zou kunnen zijn in de toekomst. Dat zijn totaal vrijblijvende en leuke gesprekken!

Jet: 06-45886840 (ook in de avonduren of in het weekend)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page