top of page

Notaris in Amsterdam

Ben jij een ervaren kandidaat notaris op vastgoed? En ambitieus genoeg om samen met de zittende notarissen een goed bekend kantoor te runnen? Vanwege de aankondiging dat een van de notarissen iets heel anders gaat doen komt er een unieke plek vrij!!

Een kantoor met een hele goede naam. Een professionele club van mensen. Kandidaat notarissen, klerken en notarieel medewerkers. Kwaliteit gaat hier boven de aantallen.

Het kantoor is full service: vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht.

Naast je rol als notaris vindt je het ook leuk om je bezig te houden met het management. Ben je inmiddels benoembaar en heb je die ambitie om het avontuur aan te gaan? Niet alleen maar samen!

Mocht je interesse hebben of gewoon eens willen sparren hoe je verder wil? Neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners. Ook in de avonduren goed bereikbaar om gewoon eens te overleggen.

Naast deze mooie kans hebben we meerdere mogelijkheden. Ben je nog niet zo ver maar wil je wel alvast om strategische redenen een volgende stap nemen? Wellicht spelen andere zaken een rol waarom je je aan het oriënteren bent. En soms komt er een mogelijkheid op je pad die voor de rest van je carrière bepalend kan zijn.

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page