Jurist/notarieel medewerker nalatenschappen (3,4 of 5 dagen)

Voor een  bekend notariskantoor gelegen in de omgeving van Utrecht en Amersfoort is Calis & Partners op zoek naar een jurist of notarieel medewerker die het leuk vindt om zich bezig te houden met nalatenschappen.

Dit notariskantoor is gespecialiseerd in familierecht, ondernemingsrecht en onroerend. Het team bestaat uit de notaris, kandidaat notarissen, klerken en de ondersteuning. Dit kantoor heeft kwaliteit en maatschappelijk betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Geen prijsvechter! Het kantoor is gevestigd in een prachtig pand en is niet te missen in het centrum van dit prachtige dorp/stad (70.000 inwoners). Een bosrijke omgeving en zeer centraal gelegen. Zowel met de auto als trein goed bereikbaar. Parkeren op eigen terrein.

Een echte stadspraktijk met een grote variatie aan klanten.

Samen met een ervaren medewerker draai je de boedelpraktijk. Je wikkelt nalatenschappen af en doet de verdeling. Je hebt gesprekken met de erfgenamen en maakt de boedelomschrijving op. Ook verzorg je de aangifte erfbelasting en schenkbelasting.

In deze functie is het fijn als je ervaring hebt, maar als je dat nog niet hebt dan zal de ervaren klerk je heel goed begeleiden. De functie kan in 4 of 5 dagen worden gedaan. Misschien dat 3 dagen mogelijk is, maar de voorkeur is 4 of 5 dagen.

Heb je een achtergrond op HBO niveau en hebt aantoonbare affiniteit met het notariaat dan komen we graag met je in gesprek.

Een ruimdenkende notaris met een flexibele instelling en denkt in oplossingen. Zou je bijvoorbeeld onder schooltijd willen werken dan is dat ook mogelijk. Ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden.

Een leuke baan in een gezellig team en waar rekening gehouden wordt met jou.

Je komt te werken in een gezellige- maar ook een professionele club van mensen. Een kantoor wat bekend staat als goed, zorgvuldig en betrouwbaar.

Je draait als het ware samen met je collega je “eigen winkel”.

Voor meer vragen over het kantoor en werkzaamheden bel of mail Jet Calis van Calis & Partners

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png