top of page

Ervaren kandidaat notaris commercieel vastgoed ( +/- 6 jaar) in Amsterdam

Voor een bekend Notariskantoor in Amsterdam wat zich gespecialiseerd heeft in commercieel vastgoed en ondernemingsrecht is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris commercieel vastgoed met ongeveer 6 jaar werkervaring.

Het kantoor werkt zowel voor nationale als internationale klanten en is sterk groeiend.

Het vastgoed team bestaat uit ervaren kandidaat notarissen, juristen, paralegals en ondersteuners. In totaal zo’n 20 man.

Je functie bestaat uit uiteenlopende werkzaamheden, zoals het opstellen en uitonderhandelen van overeenkomsten (met name als partij-adviseur) in transacties en (project)ontwikkelingstrajecten, het (notarieel) begeleiden van transacties. Daarnaast zijn er mogelijkheden om in een sterk groeiende en notarieel toonaangevende energie praktijk een belangrijke rol in te nemen.

Wat wordt er van je verwacht:

  • Zo rond de 6 jaar werkervaring als kandidaat-notaris in de commerciële vastgoedpraktijk.

  • een ondernemende teamspeler die graag begeleidt.

  • gewend te acteren als onpartijdig notaris maar in onderhandelingen ook als partijnotaris.

  • gewend om flexibiliteit en vrijheid te combineren met verantwoordelijkheid.

 

Het kantoor heeft een uitdagende praktijk waarin je je heel goed kan ontwikkelen. Je zal onderdeel worden van een leuk en inhoudelijk goed team binnen één van de grootste zelfstandige notariskantoren van Nederland.

Voor meer informatie over de functie, team en kantoor kun je contact opnemen met Jet Calis van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840 (Ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

Naast deze functie hebben we meerdere vacatures op het gebied van commercieel vastgoed. Mocht je interesse hebben welke vacatures en kantoren nog meer interessant voor je zijn dan is het zinvol om contact op te nemen. Om een weloverwogen beslissing te nemen is het goed om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Niet alleen inhoudelijk maar ook het team waarin je gaat werken.

BeeldmerkWIT.png
bottom of page