Ervaren kandidaat notaris commercieel vastgoed in Eindhoven

Voor een ambitieus groot kantoor in Eindhoven is Calis & Partners op zoek naar een ambitieuze kandidaat notaris vastgoed.  Een kandidaat die net even een stapje verder zet dan een ander. Iemand die gedreven is en het beste uit zich zelf wil halen. Een kandidaat die zich graag omringd met professionals in een hechte club.

Onze opdrachtgever is een groter kantoor met advocaten, fiscalisten, notarissen en ondersteuning. Het notariaat telt een ruim aantal kandidaat notarissen van jong tot ouder, van starter tot zeer ervaren.

Naast de ondernemingspraktijk hebben ze een groot bouw en vastgoedteam. Zij houden zich bezig met onder andere aanbestedingen, gebieds- en projectontwikkeling, en vastgoedtransacties.

Voor het vastgoedteam wordt versterking gezocht. Een kandidaat notaris met ervaring in de vastgoedpraktijk.

Je wordt op zowel het particuliere vastgoed als het commerciële vastgoed betrokken bij de meer complexere dossiers en kan je je uitstekend ontwikkelen in je adviesvaardigheden ten aanzien van de projectontwikkelingspraktijk en de transactiepraktijk en alles wat daarmee kan samenhangen.

De cliënten van dit kantoor zijn (semi-)overheden, projectontwikkelaars, beleggers, zorginstellingen, woningcorporaties en corporate users. Je werkt samen in diverse multidisciplinaire teams met andere specialisten (advocaten en fiscalisten). Je komt terecht in een team met een no-nonsens cultuur, korte lijnen met ruimte voor overleg en opleiding. Een zeer gemotiveerde club. Intern informeel.

Mocht je wat minder ervaren zijn dan krijg je een zeer goede begeleiding!

In je werk krijg je veel vrijheid, maar erg fijn om samen te sparren om even te checken of je goed zit of dat je nog wat aanvulling kan gebruiken.

Naast je uitdagende werk biedt het kantoor je ook een hoogwaardig opleidingsprogramma.

 

Ben je ambitieus en wil je werken bij een ambitieuze club waar je je uitstekend verder kan ontwikkelen maar waar ook de werk/privé balans goed is, laat ons dat dan weten.

Voor meer informatie over de functie, het kantoor en het team kun je contact opnemen met Jet van Calis & Partners:

Jet: 06-45886840

Jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png