top of page

Notarieel medewerker vastgoed in Leiden

Voor een middelgroot notariskantoor in de buurt van Leiden (30 min afstand van Amsterdam) zijn wij op zoek naar een notarieel medewerker voor het vastgoed.

Het kantoor heeft een goede reputatie en groeit door. In de regio een bekend kantoor. De notarissen vinden het belangrijk dat er een goede verhouding is tussen werk en privé. Daarom is er behoefte aan een ervaren klerk/notarieel medewerker voor het vastgoed. Op tijd naar huis is hier normaal. Dit kantoor heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en er is dan ook zeker de mogelijkheid voor medewerkers om zich verder juridisch te ontwikkelen door middel van trainingen. Ook werken er hele ervaren medewerkers waar je veel van kan leren. Met name dienstverlening vindt het kantoor belangrijk. Een hoge mate van klanttevredenheid is heel belangrijk en werkt ook voor jou prettig als klanten blij met je zijn.

De sfeer in het kantoor is erg goed. Er hangt een collegiale sfeer. De club telt meer dan 20 personen en er is alle ruimte om met elkaar te sparren over bepaalde zaken. (Een mooie leeftijdsopbouw) Ook de notarissen zitten midden in het werkproces en met hen even overleg is heel goed mogelijk. Kom je er zelf niet uit, dan helpt men je graag.

Het kantoor heeft alle drie specialisaties in huis:

Vastgoed, personen en familierecht en het ondernemingsrecht.

Wat wordt er van je verwacht:

Op de sectie vastgoed zorg je ervoor dat alles wordt geregeld tot het passeren van de aktes. Dus van A tot bijna Z. Dit doe je in een hecht en gezellig team van kandidaat notarissen en klerken en notarieel medewerkers.

Er wordt gevraagd om een klerk/notarieel medewerker die  4 of 5 wil werken maar de notarissen staan ook open voor minder uur.

Er wordt gewerkt met Assyst Devoon. Mocht je met de auto willen komen dan kun je de auto kosteloos voor kantoor parkeren.

Mocht je meer vragen hebben over dit kantoor en de werkzaamheden, dan kun je contact opnemen met Jet Calis van Calis & Partners:  06-45886840. (ook na werktijd!)

 

Calis & Partners, werving en selectie voor het notariaat:

Jet Calis: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page