top of page

Ervaren kandidaat notaris vastgoed in Haarlem

 

Voor een wat groter notariskantoor in Haarlem is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris met vastgoed ervaring.

Een kantoor met een hele grote vastgoed praktijk. Van particulier vastgoed tot en met de grote projecten (commercieel vastgoed). Zeker geen prijsvechter, maar juist een kantoor wat kwaliteit levert en een hoge mate van dienstverlening belangrijk vindt. Er staat een heel mooi team maar er wordt nog gezocht naar een ervaren kandidaat, die het juist leuk vindt om juist de wat complexere dossiers voor zijn/haar rekening te nemen. Samen met de notaris vastgoed, die zijn vak inhoudelijk heel goed verstaat, en andere kandidaat notarissen kun je sparren over de materie en kan je je weer verder ontwikkelen. Uiteraard wordt je goed ondersteund door ervaren medewerkers.

Het kantoor heeft een behoorlijk aantal medewerkers in dienst en is groter dan een gemiddeld kantoor. Veel jonge mensen en een hele prettige werksfeer.

De werkzaamheden zullen bestaan uit complexere vastgoeddossiers: commercieel vastgoed, nieuwbouwprojecten, splitsingen, erfpachtrechten et cetera). Zeker niet alleen een stadspraktijk maar hebben hun netwerk in de gehele provincie, dus ook Amsterdam!

Er wordt gedacht aan een kandidaat die zijn ervaring heeft opgedaan bij een zuid-as kantoor maar die wellicht op een punt is gekomen om een overstap te maken naar een “kleiner” kantoor maar waarbij de zaken net zo uitdagend zijn. De werk/privé balans is hier uitstekend. 4 dagen uiteraard mogelijk en ook deels vanuit huis is prima.

Er wordt uitgekeken naar een kandidaat die plezier heeft in het vak, enthousiasme uitstraalt en zich graag verder wil ontwikkelen.

Je zal komen te werken in een prachtig pand met alle gemakken voorzien en je kan parkeren voor de deur!

Voor veel meer informatie over dit kantoor kun je contact opnemen met Jet Calis van Calis & Partners:

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page