top of page

Kandidaat notaris in de bollenstreek

Voor een goedlopend kantoor gelegen in de bollenstreek is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris.

Het kantoor heeft een goede naam en bestaat op dit moment uit 20 personen. Er werken meerdere kandidaat notarissen en klerken en er is veel kennis in huis.

Het kantoor is full service, niet alleen een goedlopende vastgoed- en familierechtpraktijk, maar ook een bloeiende ondernemingsrechtpraktijk.

Als kandidaat notaris kun je je hier fantastisch verder ontwikkelen, Juist het samen bespreken van vraagstukken en de begeleiding door de ervaren kandidaat notarissen maakt het dat je elke dag weer leert. Opvallend dat hier echt veel tijd in wordt gestoken, ondanks de drukte van de dag.

Een gezellig team wat tijdens lunchpauze echt even de tijd neemt om te ontspannen. Een mooie mix tussen mannen en vrouwen, dat is zeker goed voor de sfeer! Het kantoor is zowel met het ov als met de auto heel goed bereikbaar.

Heb je een voorkeur voor een rechtsgebied of heb je al specifieke ervaring op een rechtsgebied dan is dat alleen maar een grote pre en intern wordt er dan weer gekeken hoe je helemaal goed op je plek komt te zitten. Hier wordt dus primair gekeken naar de persoon en dan pas het werk.

Mocht je op dit moment niet goed uit de verf komen bij je huidige werkgever of om een andere reden dan is deze vacature wellicht interessant voor je.

Het is belangrijk om bij een volgende stap een weloverwogen besluit te nemen. Er staan veel vacatures uit bij kantoren. Daarmee ook een valkuil, want hoe weet je nu of iets echt bij je past! En wat is het verschil tussen het ene kantoor en het andere. Laat Calis & Partners je helpen. Gebruik die expertise! Calis & Partners heeft door de specialisatie in het notariaat heel veel mogelijkheden en juist doordat we zo in dit netwerk zitten kennen we de verschillen. Ook de achtergrondverhalen van mensen zijn belangrijk voor een goede beeldvorming. We kunnen je de verschillen tussen de kantoren uitleggen en bekijken welk kantoor het beste bij je past.  Wij gaan uit van  de kandidaat en vinden het kantoor waar je het beste tot je recht komt. Wij gaan met gegevens heel zorgvuldig om en samen met jou trechteren we welke kantoren er overblijven die het beste bij jou passen. Hiermee voorkom je teleurstelling dat een kantoor toch niet bij je past.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jet van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840 ( uiteraard ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

 

Calis & Partners werkt niet alleen voor de opdrachtgevers kant, maar met name voor de kandidaat die een nieuw avontuur opzoekt. Wij praten je geen functie aan. Integendeel. Wij reiken je geselecteerde mogelijkheden aan nadat we een heel zorgvuldig beeld van je hebben gekregen. Hierbij kijken we uiteraard naar de werkzaamheden die verricht moeten worden en de verantwoordelijkheden die hier gepaard mee gaan. Maar er zijn zoveel andere belangrijke elementen waar naar moet worden gekeken. Om er maar een paar te noemen:

 

  • Cultuur: De cultuur moet je passen. Wij zijn inmiddels bij zoveel notariskantoren geweest en hebben daar uitvoerig gesproken, maar ook de gesprekken die wij dagelijks voeren met kandidaten die een volgende stap willen nemen. Zij vertellen ook hoe het op een kantoor is. Ook deze gegevens nemen we mee. Juist die achtergrondverhalen zijn belangrijk. Dit zijn soms ontzettend leuke verhalen die kandidaten vertellen en uiteraard ook soms wat minder goede zaken. Overal is wel wat en dat is ook niet erg. Als het verhaal maar eerlijk is en je weet waar je instapt.

 

  • Team samenstelling: Een groot deel van je tijd breng je door op kantoor. Hoe belangrijk is het dat je mensen om je heen hebt waar je het goed mee hebt.

 

  • Ambitie: Krijg je genoeg ruimte voor je ambitie.  Kan je het beste uit je zelf halen of blijft het onbenut en frustreert dat na een tijd.

 

  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Door je goed te kunnen ontwikkelen voorkom je een sleur en zal je weer energie geven.

 

  • Respect: Wederzijds respect voor elkaars situatie  (denk aan de balans werk/privé)

 

  • Veiligheid en waardering: Een kantoor waar je je zelf kan zijn, waar je gewaardeerd wordt en een fout mag maken. Pas dan kom je veel beter tot je recht.

 

  • Flexibiliteit: Je moet het samen doen en als er geen flexibiliteit is van de ene kant dan is het ook niet van de andere kant. Het werkt twee kanten op. Als je om wat voor reden een probleem hebt thuis en eerder weg moet, moet dat kunnen. Als er iets moet worden afgemaakt op kantoor na werktijd, dan ben je er ook. Denk ook aan het vertrouwen van thuiswerken.

 

  • Salariëring: Ook dit moet in balans zijn. Weet wat je waard bent. Het moet van beide kanten goed voelen en in verhouding zijn met je werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

 

  • Begeleiding: Als je met vragen zit of je komt ergens niet uit, hoe prettig en vooral leerzaam is het om te kunnen sparren en dat daar dan ook tijd voor wordt genomen ook al is het knetterdruk.

 

Door de jaren heen heeft Calis & Partners ervaren dat er veel verschillen zijn tussen notariskantoren. In kwaliteit, grootte, teams, cultuur, salariëring, enz. en ook dit kan veranderen doordat er mensen bijkomen of weggaan of omdat een notaris wordt opgevolgd.  Ook elke kandidaat is weer verschillend en heeft zijn karaktereigenschappen en vaardigheden. Het goede puzzelstukje vinden. Dat maakt dit vak zo mooi!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging neem dan eens contact op met Calis & Partners. In deze uitzonderlijke arbeidsmarkt zijn er veel mogelijkheden. Het gevaar is dat er minder kritisch wordt gekeken naar juist de belangrijke voorbeelden hierboven genoemd. Er zijn veel valkuilen. Naast onze veelheid aan vacatures denken we ook out of de box. Gaan niet alleen uit van onze vacatures/opdrachten maar kijken naar kantoren die bij jou passen.

 

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page