top of page

Ervaren kandidaat notaris ondernemingsrecht Amsterdam

 

Voor een 8-tal kantoren is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris ondernemingsrecht.

Kantoren die van elkaar verschillen in grootte, teams, flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden, salaris, met of zonder advocatuur.

Een kleine beschrijving maar voor alle details is het beter om contact op te nemen.

 

  1. Een groot internationaal advocaten en notarissen kantoor. Het notariële team adviseert over het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht in de meest ruime zin en houdt zich bezig  met de fusie- en overnamepraktijk, de financieringspraktijk en de vastgoedpraktijk. Ook al is dit een internationaal kantoor, het is vooral typisch Nederlands: nuchter en ondernemend, betrokken en innovatief. Een bijzonder leuk team met twee notarissen (1 op ondernemingsrecht en 1 op vastgoed), een aantal kandidaat notarissen met verschillende ervaringsjaren en waar je veel mee samenwerkt. De werkzaamheden omvatten onder meer de advisering (met de bijbehorende notariële diensten) van multinationals, (middel) grote nationale ondernemingen, (woningbouw)coöperaties, overheden, banken, vastgoedbeleggers, hedge fondsen, private equity huizen en andere investeerders. Je draait direct mee in een afwisselende praktijk en werkt nauw samen met de advocaten en fiscalisten van kantoor. Er is plek voor een gevorderde kandidaat notaris (3-7 jaar werkervaring)

  2. Een boetieknotariskantoor (solitair notariskantoor) wat zich heel specifiek richt op het brede ondernemingsrecht.  Nationaal maar er zijn ook een aantal internationale cliënten. Het kantoor wordt geleid door een aantal notarissen en staat voor kwaliteit op het hoogste niveau. Er werken meerdere kandidaat notarissen van heel ervaren tot minder ervaren. Er wordt gewerkt in teams en bij iedere client wordt een team samengesteld waarmee je aan de slag gaat. Zo leer je veel van elkaar want ieder heeft zo zijn eigen inzichten. Zoals gezegd niet alleen de M&A, governance en vennootschapsstructurering maar ook de advisering en structurering van investeringsfondsen. Hier een goede werk en privé balans.

  3. Ervaren kandidaat notaris ondernemingsrecht vanaf 5 jaar ervaring (achtergrond M&A praktijk) Een advocaten en notariskantoor maar voornamelijk Nederlands georiënteerd. Het notariaat wordt hier geleid door twee hele ervaren notarissen. Er werken 6 kandidaat notarissen. Een leuk team van ambitieuze mensen en met een flexibele werksfeer. Met name een hecht team van jonge mensen. Er wordt gewerkt in kleine teams en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Je bent van a tot z betrokken bij het dossier. Veel aandacht en ruimte om je persoonlijk én inhoudelijk verder te ontwikkelen en je krijgt de mogelijkheid om een eigen praktijk en team op te bouwen.

  4. Notarissen Kandidaat-notaris Corporate / min. 7 jaar ervaring. Een zeer sterk groeiend kantoor. Zonder advocaten. Houdt zich voornamelijk bezig met ondernemingsrecht, maar ook commercieel vastgoed. Wordt geleid door een aantal partners en 12 kandidaat notarissen. Bijzonder leuk team. Naast hard werken ook zeker tijd voor grappen en grollen.

  5. Kandidaat notaris vanaf 3 jaar werkervaring. Een kantoor op de zuid-as wat zich alleen richt op ondernemingsrecht. Zowel nationaal als internationaal. Een kleiner kantoor zonder advocaten. 1 notaris, een toegevoegd notaris, sr kandidaat notaris en een aantal junioren. Jong team. Veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid.

  6. Boetiekkantoor zonder advocatuur. Houdt zich bezig met zowel nationaal als internationaal ondernemingsrecht, commercieel vastgoed en adviseert familiebedrijven. Het kantoor wordt geleid door drie notarissen. Een mooi team van kandidaat notarissen met heel veel en minder werkervaring. Ambitieuze mensen maar houden van een gezonde werk /privé balans.

  7. Kandidaat notaris vanaf 3 jaar werkervaring. Prachtige locatie. Er werken ongeveer 12 man. Informeel. Werkzaamheden. Nationaal ondernemingsrecht. Stadskantoor.

  8. Een bekend stadskantoor in Amsterdam met een mooie ondernemingspraktijk. Nationale praktijk. Veel vaste cliënten. Samen met ervaren kandidaat notaris ondernemingsrecht en ondersteuning run je deze praktijk.

Voor alle details over de kantoren en de functies kan je contact opnemen met Jet van Calis & Partners:

Jet: 06-4588680 (ook buiten kantooruren)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

BeeldmerkWIT.png
bottom of page