top of page

Ervaren kandidaat notaris commercieel vastgoed in Amsterdam

Voor een een full service boutique notariskantoor in Amsterdam, gespecialiseerd in ondernemingsrecht en commercieel vastgoedrecht is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris vastgoed met ongeveer 7 jaar ervaring op het commerciële vastgoed .

Het kantoor bestaat uit een aantal notarissen, een groot aantal kandidaat notarissen en ondersteuners. Een kantoor wat vergelijkbaar is met een zuid-as kantoor maar die het net even anders doet.

Een hele plezierige sfeer! Met een leeftijdsopbouw van jong tot ouder, van starter tot zeer ervaren. Ambitieus, professioneel, en zeker niet bureaucratisch. Een informele sfeer waar men onder elkaar ook veel plezier heeft. Een mooie locatie en een inrichting waarbij men in rust kan werken maar waar je heel makkelijk met elkaar kan sparren. In de middag met elkaar lunchen en er is geregeld literatuuroverleg.

Voor de sectie commercieel vastgoed ben ik op zoek naar een ervaren kandidaat notaris vastgoed met ongeveer 7 jaar ervaring. Er werken op deze praktijk 10 professionals en 10 ondersteuners.

De functie bestaat uit uiteenlopende werkzaamheden:

  • het opstellen en uitonderhandelen van overeenkomsten (zowel als onpartijdig als partij-adviseur notaris) in transacties en (project)ontwikkelingstrajecten.

  • het (notarieel) begeleiden van transacties en het vestigen van zakelijke rechten en zekerheden. 

Wil je meer weten over dit kantoor en de mensen die er werken neem dan contact op met Jet van Calis & Partners

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page