top of page

Daarom is mijn werk zo ontzettend leuk!

Waarom zou ik een werving en selectiebureau bellen? Er zijn toch genoeg mogelijkheden in de markt?

Vragen die denk ik veel mensen zich stellen. Je hebt een drukke baan, eigenlijk wel naar je zin. Je werkt hard en voor je het weet is het weer vrijdagmiddag. Het weekend staat voor de deur met sociale afspraken, sport, aandacht voor je kinderen, enz.  Tijd voor lange termijn denken neem je niet. Toch zijn er zaken waar je op werk niet blij mee bent. Om maar een paar voorbeelden te noemen: Je wordt geremd in je ambitie, jouw initiatieven worden niet opgepakt, de werkdruk is te hoog, je zit in een sleur, je salaris is onbevredigend, geen teamgevoel maar eilandjes, de reistijd breekt toch wel op. Zaken die je goed met je werkgever kan bespreken, maar soms leveren die gesprekken niet het bevredigende resultaat.

Toch maar eens oriënteren op een volgende stap. Maar waar begin je? Kantoren aanschrijven terwijl je eigenlijk niet weet wat voor een kantoor dat is. Wat zijn de plussen en de minnen? Laten we eerlijk zijn: tijdens een gesprek kom je daar niet helemaal achter. Waarom zou het dan nuttig zijn om een recruiter in te schakelen? Een recruiter kan je praktisch gezien een heleboel werk uit handen nemen,  (introductie bij een kantoor, gesprekken regelen, salarisonderhandeling, enz.) maar dat is maar een bijzaak. Het belangrijkste is dat we komen met de allerbeste mogelijkheden waar jij het beste uit de verf komt en waar je je verder kan ontwikkelen en je energie weer terugkrijgt. 

Calis & Partners is hèt werving en selectiekantoor wat volledig toegespitst is op het notariaat. Geen advocatuur maar juist alleen het notariaat. Onze kracht zit hem in de niche! Hierdoor hebben we een ongelofelijk groot netwerk in deze wereld en kennen de kantoren en weten wat de verschillen zijn. In kwaliteit (gaat het om de adviespraktijk of is het aantal akten belangrijker), de opbouw van het kantoor: doet een kandidaat notaris alles zelf of wordt je ondersteunt, hoe zijn de ontwikkelingsmogelijkheden en de begeleiding, hoe flexibel is het kantoor in thuiswerken. Hoe is de work/life balance, hoe is de sfeer, hoe liggen de salarissen/bonussen, enz. Wij houden ons alleen bezig met de vacatures: (toegevoegd) notaris, kandidaat notaris, klerk/notarieel medewerker, notarieel secretaresse. Onze opdrachtgevers zijn divers, van zuid-as kantoren tot grotere stadskantoren en de kleinere kantoren. Die variëteit makt het zo breed.

We gaan met je in gesprek en zijn niet alleen geïnteresseerd in je kennis en kunde over je vak maar ook de persoon erachter. Je ambities, je sterke en minder sterke kanten en de levensfase waar je nu in zit. Met deze kennis over jou en onze focus op de vacatures heel specifiek voor het notariaat maken het dat we je mogelijkheden kunnen aanreiken waar je zelf misschien geen weet van had. Maar sterker nog, we kunnen de vacatures en kantoren voor je filteren. Als wij precies weten wat bij jou past en we jouw ambities kennen, kunnen we een selectie maken van kantoren die interessant voor je zijn. Niet alleen kantoren waar een concrete vacature openstaat, maar ook kantoren waarvan we denken dat je daar heel goed zou passen en waar mogelijkheden worden gecreëerd. Wij hebben al veel kandidaat notarissen en notarieel medewerkers in contact gebracht met kantoren waar ze zelf niet op waren gekomen of waarvan ze een hele andere voorstelling van hadden, bij dat kantoor gestart zijn en het heel erg naar hun zin hebben. Dat maakt het werk zo ontzettend leuk!!!

Wij praten je in geen geval een bepaalde vacature aan. Integendeel jij moet de keus maken en wij reiken je de handvatten aan. De kracht is onze niche in het notariaat. Ook zijn we eerlijk over kantoren. Het gras is nergens knal groen.

Calis & Partners praat ook veel met (toegevoegd)kandidaat notarissen en notarieel medewerkers die eigenlijk nog niet zozeer op zoek zijn naar een volgende uitdaging. Geen haast hebben maar toch het gevoel hebben dat ze in de toekomst nog eens een switch willen gaan maken. Het voordeel hiervan is dat we je al kennen zonder direct actie te ondernemen. Maar als zich een mooie kans voordoet is het toch wel fijn dat we je kunnen attenderen op deze mogelijkheid. Of het gelegen komt of niet, het is toch goed om te weten en je bepaalt zelf of je erop ingaat of niet.

Ook in de avonduren zijn wij goed bereikbaar. Oriënterende gesprekken hebben we ook vaak via teams/zoom. Zo kost het je niet te veel tijd en heb je wel even de rust om eens te sparren over de mogelijkheden en kansen in de markt, zonder dat er nu direct een actie moet plaatsvinden. Mocht je interesse hebben om eens vrijblijvend een gesprek te hebben , stuur dan een whatsapp berichtje, bel of mail naar Jet van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840 (Ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com ( lang niet alle vacatures en mogelijkheden staan op onze site)

BeeldmerkWIT.png
bottom of page