Kandidaat notaris commercieel vastgoed in de omgeving van Breda

 

Voor een goed bekend staand kantoor in de buurt van Breda is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris voor het (commerciële vastgoed). Niet alleen in de plaats maar in de wijde omgeving staat dit kantoor als zeer goed bekendheid. Particulieren, investeerders, projectontwikkelaars hebben dit kantoor als vaste notaris. Niet alleen een stadskantoor maar een kantoor voor de provincie. Het kantoor bestaat al lang en heeft een hele grote trouwe klantenkring.

Het kantoor heeft een moderne uitstraling en telt 27 man. Op alle drie de rechtsgebieden hebben ze een grote praktijk. Niet voor niets dat hier op elke sectie een ervaren notaris zit met een team van kandidaat notarissen en ervaren medewerkers.

Een fijne sfeer hangt er. Gemotiveerde medewerkers die plezier in hun vak uitstralen.

Geen prijsvechter maar een kantoor wat gaat voor kwaliteit.

De afdeling vastgoed is een bloeiende praktijk. Met name het commerciële vastgoed. Veel project ontwikkelaars en investeerders zijn al jaren vaste klant bij dit kantoor. De notaris vastgoed heeft een heel groot netwerk in deze wereld.

Om deze tak nog meer kracht bij te zetten wordt er gezocht naar een ervaren kandidaat notaris. Iemand die minimaal 3 jaar ervaring heeft. Maar meer is zeker een pre.

Je krijgt hier veel vrijheid en tegelijkertijd kom je in een zeer leerzame omgeving.

De bedoeling is dat je zelfstandig je klanten bedient. Je wordt hier ondersteund met ervaren medewerkers.  Opvallend is dat de mensen die hier werkzaam zijn er al heel lang werken. Een fijn hecht team.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer over de functie weten? Neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png