top of page

** Ervaren kandidaat notaris Corporate (+/- 7 jaar) in Amsterdam **

Voor een middelgroot solitair notariskantoor in Amsterdam (50 man), is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris corporate.

Het kantoor doet vergelijkbaar werk als op een zuid-as, ondernemingsrecht en commercieel vastgoed. Er zijn meerder notarissen werkzaam en een behoorlijk aantal kandidaat notarissen van zeer senior tot startend. Verschil met veel zuid-as kantoren is dat de balans tussen werk en privé hier wel goed is. Om te beginnen is 4 dagen hier mogelijk en op tijd naar huis is ook normaal. En natuurlijk zorg je dat je je verantwoordelijkheid draagt door heel soms even ’s avonds je laptop open te klappen om nog iets af te maken, maar dit is incidenteel.

Bij dit kantoor kun je bijzonder goed ontwikkelen. Sparren met collega’s. Cursussen en trainingen worden alleen maar aangemoedigd.

Een bijzonder leuk team waar je ook naast werken erg veel plezier met elkaar hebt. (jong team!)

Wie ben je:

  • Je hebt ruime ervaring (minimaal 7 jaar) binnen de internationale ondernemingsrechtpraktijk en affiniteit met de notariële begeleiding van transacties

  • Een afgeronde beroepsopleiding

  • Een goede drive en je pakt graag de lead in een transactie

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift)

  • Een kennis gedreven ambitie om verder te ontwikkelen

 

Naast deze vacature heeft Calis & Partners meerdere soortgelijke mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd om hier wat meer over te weten zodat je weet wat echt bij jou past? Om een weloverwogen keuze te maken is het van belang om alle opties te hebben bekeken.

Neem contact met ons op om hier eens over van gedachten te wisselen. We kennen de verschillen!

Jet Calis: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden!)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page