Klerk vastgoed / kandidaat notaris vastgoed in de buurt van Leiden

Voor een middelgroot notariskantoor in de buurt van Leiden (30 min afstand van Amsterdam) zijn wij op zoek naar een notarisklerk of kandidaat notaris voor het vastgoed (nog niet waarnemend).

Het kantoor heeft een goede reputatie en groeit door. De notarissen vinden het belangrijk dat er een goede verhouding is tussen werk en privé. Daarom is er behoefte aan een ervaren klerk voor het vastgoed. Dit kantoor heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en er is dan ook zeker de mogelijkheid voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen door middel van trainingen.

De sfeer in het kantoor is erg goed. Er hangt een collegiale sfeer. De club telt meer dan 20 personen en er is alle ruimte om met elkaar te sparren over bepaalde zaken. Dit kantoor heeft alle drie specialisaties in huis:

Vastgoed, personen en familierecht en het ondernemingsrecht.

Wat wordt er van je verwacht:

Met de sectie vastgoed zorg je ervoor dat alles wordt geregeld tot het passeren van de aktes. Dus van A tot Z. Dit doe je in een hecht en gezellig  team van kandidaat notarissen en klerken.

Er wordt gevraagd om een klerk die full time wil werken maar de notarissen staan ook open voor een parttimer.

Er wordt gewerkt met Assyst Devoon. Mocht je met de auto willen komen dan kun je de auto kosteloos voor kantoor parkeren.

Mocht je meer vragen hebben over dit kantoor en de werkzaamheden, dan kun je contact opnemen met Jet Calis 06-45886840. (ook na werktijd)

In de omgeving van Amsterdam en in Amsterdam zelf  hebben we diverse opdrachten voor een notarieel medewerker vastgoed. Bel eens vrijblijvend om alle mogelijkheden te bespreken. 

Mocht je opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging maar je zou daar graag wat hulp bij hebben dan kun je me natuurlijk altijd bellen. (ook in de avonduren) Ik houd mij bezig met de werving en selectie in het notariaat.  Door deze specialisatie heb ik een zeer groot netwerk in notarisland en ken ik de verschillen van de diverse kantoren. Hierdoor kan ik je adviseren welke kantoren wel en welke niet bij je passen. Bel gewoon eens vrijblijvend op. (ook in de avonduren)

Jet Calis: 06-45886840

BeeldmerkWIT.png