Kandidaat notaris familierecht in Bussum

Ben jij een ervaren kandidaat notaris familierecht? Wil je graag werken in een gezellig hecht team op een mooi kantoor in Bussum? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het kantoor is gevestigd in een mooi ruim pand dichtbij het station. Ook met de auto prima bereikbaar zonder parkeerkosten.

Dit kantoor is op alle markten thuis, vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. Het kantoor heeft een goede reputatie. Kwaliteit en dienstverlening zijn hier erg belangrijk. De sfeer in het kantoor is erg goed. De notaris vindt teamgevoel erg belangrijk en daardoor is er naast werk ook veel plezier. Even sparren of iets van elkaar overnemen is in dit goede team daarom ook vanzelfsprekend.

Wegens uitbreiding is het kantoor op zoek naar een kandidaat notaris familierecht.

Werkzaamheden bestaan onder andere uit:

het (zelfstandig) opstellen van overeenkomsten, akten, adviezen of overige stukken op het gebied van het familierecht en het voeren van correspondentie met cliënten en diverse andere partijen, zoals adviseurs, belastingdienst en fiscalisten;

het voeren van (voor)besprekingen met cliënten, verwijzers en adviseurs ter voorbereiding op het opstellen van akten alsmede het geven van notarieel-juridische voorlichting en advies ter zake.

Functie eisen:

Minimaal 3 jaar werkervaring

je kunt collega’s aansturen, als vraagbaak fungeren en overzicht bewaren

uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, mondeling en schriftelijk

commerciële en ondernemende werkmentaliteit

bij voorkeur fulltime maar tenminste 80%

Mocht je meer vragen hebben over dit kantoor en de werkzaamheden, dan kun je contact opnemen met Jet Calis 06 45 88 68 40. (ook na werktijd)

Mocht je opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging maar je zou daar graag wat hulp bij hebben dan kun je me natuurlijk altijd bellen. (ook in de avonduren) Ik houd mij bezig met de werving en selectie in het notariaat.  Door deze specialisatie heb ik een zeer groot netwerk in notarisland en ken ik de verschillen van de diverse kantoren. Hierdoor kan ik je adviseren welke kantoren wel en welke niet bij je passen. Mocht je nu nog niet direct opzoek zijn naar een nieuwe functie binnen het notariaat maar je vindt het wel prettig als ik bepaalde vacatures voor je in de gaten houd, bel me dan voor een kennismakingsgesprek.

BeeldmerkWIT.png