Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht in Amersfoort 

Voor een van onze opdrachtgevers is Calis & Partners op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste kandidaat notaris ondernemingsrecht. 

Inmiddels werken er bij deze organisatie 31 professionals in Amersfoort en Amsterdam. Zij werken voor(middel-)grote ondernemingen, beleggers/investeerders, ondernemende families en vermogende particulieren. Deze doelgroepen vragen gespecialiseerde expertise en persoonlijke betrokkenheid met betrekking tot advisering, transacties en structureren. Mede door deze focus is deze organisatie uitgegroeid tot de grootste zelfstandige notarispraktijk van Nederland.

Dit kantoor is een kantoor met een gezonde, moderne en realistische ambitie. De dienstverlening met focus op de advies- & transactiepraktijk is mogelijk dankzij de persoonlijke specialismen van ervaren professionals. Mensen staan hier centraal; zowel cliënten als medewerkers. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. 

 

Het ondernemingsrecht team van het kantoor bestaat uit 25 professionals en ondersteuners. Naast de algemene Corporate praktijk is het team gespecialiseerd in M&A, Governance- en de Private cliënt praktijk.

 

Voor de uitbreiding van het team in Amersfoort zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste kandidaat notaris.

 Wat ga je doen:

  • Je bouwt aan een volwaardige en zelfstandige rol in het team,

  • Hebt een eigen verantwoordelijkheid richting cliënten, adviseurs, collega’s en kantoor.

  • Je werkzaamheden zijn divers zoals het opstellen van overeenkomsten, akten en adviezen, en het voeren van besprekingen met cliënten. 

 

Wat wordt er gevraagd:

  • Jij hebt een afgeronde studie notarieel recht

  • 1 - 2 jaar relevante werkervaring

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift) 

  • Je bent  een initiatiefrijke, vlotte en nuchtere doener

  • Resultaatgericht

 

Bij dit kantoor kom je in een uitdagende praktijk. Een leuk team waar veel kennis zit en waar je ongelofelijk veel kan leren. Het team zal je hierin volledig ondersteunen.

Het kantoor gaat medio december verhuizen naar een prachtig pand waar alle voorzieningen zeer goed geregeld zijn. Het kantoor zit vlakbij het Centraal station.

Mocht je inhoudelijk meer willen weten, neem dan contact op met Jet Calis: jet@calisenpartners.com of 06-458868. (Ook buiten kantoortijden goed bereikbaar)

Ben je van plan om een overstap te maken naar een ander kantoor of ben je na je studie op zoek naar je eerste baan,  dan is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Belangrijke vragen zijn dan: Wat zijn mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden. In wat voor een team wil ik werken. Welke cultuur spreekt mij aan. Hoe groot is het kantoor. Wat zijn mijn ontwikkelingsmogelijkheden en wat zijn mijn doorgroeimogelijkheden, enz.

Allemaal vragen die belangrijk zijn om de juiste keuze te maken. Ik raad aan om gesprekken te hebben bij meerdere kantoren. Tijdens een gesprek met Calis & Partners kunnen we bespreken wat jouw wensen en eisen zijn. Omdat we een zeer groot netwerk hebben van notariskantoren kunnen we je adviseren welk kantoor wel en welke niet bij je past. Zo kom je bij kantoren, waarvan je niet weet dat er een interessante mogelijkheid voor je is.  Wij kennen de verschillen tussen de kantoren. Niet alleen via de notaris maar juist ook van de mensen die er werken

Bel gewoon eens vrijblijvend op voor meer informatie. Jet Calis 06 45 88 68 40 /

 

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

Calis & Partners  |  06-45886840 | Jet@calisenpartners.com

Werving en selectie voor het notariaat en juristen

 

KVK: 74649159   |   BTW:NL170444892B02

  • LinkedIn - Grey Circle
vogels.png
LOGO-FINAL2.png