Notarieel medewerker/klerk voor vastgoed in Hilversum

Heb jij ervaring als notarieel medewerker/klerk en weet jij alles af van vastgoed? Wil je graag werken in een gezellig hecht team op een mooi kantoor in Hilversum? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is gevestigd in een mooi pand. Opvallend is de mooie smaakvolle inrichting, waar over na is gedacht.  Met de auto makkelijk te bereiken (geen parkeerkosten) of op loop afstand van het station.

Dit kantoor is een full service kantoor: vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. Het kantoor heeft een goede reputatie en bestaat al heel erg lang. Dit kantoor wordt gerund door twee notarissen. Kwaliteit en dienstverlening zijn hier erg belangrijk. De sfeer in het kantoor is erg goed. Er wordt veel met elkaar samengewerkt. De notarissen zijn hier echt onderdeel van het team. Voor vragen of het even meedenken met een probleem gaat hier heel gemakkelijk. Het kantoor bestaat uit 15 man.

Je zal op de afdeling vastgoed samenwerken met de notaris, een kandidaat notaris en twee notariereel medewerkers. Er wordt gewerkt met Quantaris.

Wat zijn jouw werkzaamheden:

Als notarieel medewerker / notarisklerk verricht je naast ondersteunende werkzaamheden voor de notaris, zelfstandig werkzaamheden en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor cliënten.

De werkzaamheden bestaan daarnaast onder meer uit het opstellen van diverse akten, nota's van afrekening, het bewaken van termijnen en het onderhouden van contacten met cliënten, makelaars, banken en tussenpersonen.

Functie eisen

Om deze boeiende en zelfstandige functie goed te kunnen vervullen is het noodzakelijk dat je al enkele jaren ervaring hebt opgedaan. Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Ben jij klantgericht, accuraat, ga je voortvarend te werk en vind je het leuk en uitdagend om op een mooi kantoor de handen uit de mouwen te steken?

Mocht je meer vragen hebben over dit kantoor en de werkzaamheden, dan kun je contact opnemen met Jet Calis 06-45886840. (ook na werktijd)

Calis & Partners  |  06-45886840 | Jet@calisenpartners.com

Werving en selectie voor het notariaat en juristen

 

KVK: 74649159   |   BTW:NL170444892B02

  • LinkedIn - Grey Circle
vogels.png
LOGO-FINAL2.png