Ervaren (min 5 jr)  kandidaat notaris vastgoed voor de Amsterdamse praktijk.

Voor een zeer goed bekend staand notariskantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat notaris vastgoed.

Het kantoor staat op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid en staat bekend als een van de bekende goede kantoren op het gebied van het vastgoed. Maar ook op het gebied van ondernemingsrecht en familierecht hebben ze een grote praktijk.

Een club met gemotiveerde mensen. Er is heel veel kennis in huis en de kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het team werkt fijn samen en men leert van elkaar.

Op kantoor is altijd roering, open deuren en heeft een sfeer waar energie en gedrevenheid van afstraalt. Interessante klanten. Het kantoor wordt geleid door twee notarissen. Er werken 9 kandidaat notarissen (van starter tot zeer ervaren), een ervaren klerk en ondersteuning. Een kantoor waar het goed geregeld is en waar het erg prettig is om te werken.

Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat notaris met minimaal 5 jaar ervaring op OG gebied. Iemand die een volgende mooie stap in zijn/haar carrière wil maken. Ook is er de mogelijkheid om als de ambitie er is door te groeien naar (toegevoegd) notaris/ partner. Je zult je bezig houden met de Amsterdamse vastgoedmarkt. Zowel particulier als de grote projecten. Met name zul je veel te maken krijgen met koopakten, hypotheekakten, erfpachtdossiers en splitsingsakten. Kennis van de Amsterdamse vastgoedmarkt is dan ook een pre. Mocht je nog niet de gevraagde ervaring hebben dan is dit kantoor ook zeker een kantoor waar je het vak zeer goed leert.

Ook hebben we nog een aantal andere vacatures kandidaat notaris vastgoed in Amsterdam en omstreken die interessant voor je kunnen zijn.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met : Jet Calis 06-45886840 (ook buiten kantoortijden) of jet@calisenpartners.com

 

Calis & Partners  |  06-45886840 | Jet@calisenpartners.com

Werving en selectie voor het notariaat en juristen

 

KVK: 74649159   |   BTW:NL170444892B02

  • LinkedIn - Grey Circle
vogels.png
LOGO-FINAL2.png