Notarieel medewerker ondernemingsrecht in Amstelveen

 

Voor een van onze opdrachtgevers in Amstelveen aan de rand van Amsterdam zijn wij op zoek naar een notarieel medewerker voor het ondernemingsrecht. Een kantoor wat gevestigd is in een prachtig, statig pand en telt 23 medewerkers. Het kantoor is aangesloten bij Netwerk notarissen en is een full service kantoor. Onroerend goed, familierecht en ondernemingsrecht. Geen prijsvechter, maar een kantoor waar juist kwaliteit en dienstverlening hoog boven aan staan.

Het kantoor bestaat uit 2 notarissen, 6 kandidaat notarissen en ondersteunend personeel.

Het kantoor ademt een goede sfeer uit. Als je binnenkomt voel je dat meteen al. Een team wat goed op elkaar is ingespeeld en elkaar helpt waar nodig. Er is veel kennis in huis en de notarissen vinden het belangrijk dat de mensen op kantoor zich blijven ontwikkelen.

Het kantoor is voor de ondernemingsrecht praktijk op zoek naar een notarieel medewerker. Je zult samen in je team alle ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de notaris en kandidaat notaris , zoals het passeer klaarmaken van de akten en alles wat daarbij komt kijken. Ervaring is dan ook vereist. Als notarieel medewerker verricht je zowel ondersteunende taken als zelfstandige werkzaamheden op het gebied van oprichtingen, statutenwijzigingen, overdracht en uitgiften van aandelen, fusies, splitsingen en legalisaties en ben je een aanspreekpunt voor cliënten. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor begeleiding en overleg.

Wat wordt er verwacht:

- een HBO werk- en denkvermogen;

- ervaring in het notariaat

- beschikbaar voor 3-5 dagen per week (werktijden in overleg);

- affiniteit met het notariaat;

- plezier in je vak;

- je gaat voor kwaliteit en vindt het vanzelfsprekend om dienstverlenend te zijn.

 

Wil je meer weten over dit kantoor neem dan contact met ons op.

Mocht je een overstap willen maken naar een ander notariskantoor dan is het verstandig om vergelijkingsmateriaal te hebben om zo een goede keuze te maken. Wij hebben heel veel openstaande vacatures. Mocht je deze vacature interessant vinden dan hebben we hier ook nog een tweetal vacatures die vergelijkbaar zijn maar bij andere kantoren.

Neem contact met ons op: jet@calisenpartners.com of bel 06-45886840 (ook buiten kantooruren mogelijk)

www.calisenpartners.com

Calis & Partners  |  06-45886840 | Jet@calisenpartners.com

Werving en selectie voor het notariaat en juristen

 

KVK: 74649159   |   BTW:NL170444892B02

  • LinkedIn - Grey Circle
vogels.png
LOGO-FINAL2.png