Senior kandidaat notaris ondernemingsrecht in Amsterdam

 

Calis & Partners is voor een van haar opdrachtgevers, een Advocaten & Notarissen kantoor, gevestigd in Amsterdam, op zoek naar een senior kandidaat notaris ondernemingsrecht.

Deze opdrachtgever behoort tot een internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke advocatenkantoren dat bedrijven en ondernemingen adviseert op een gevarieerd spectrum van juridische aangelegenheden. Met een netwerk in drie Europese landen, tien kantoren en 125 juristen, opereren zij proactief en oplossingsgericht voor cliënten die gespecialiseerde juridische bijstand zoeken. Er wordt veel samengewerkt met één van de grootste onafhankelijke Duitse advocatenkantoren, met vestigingen in Berlijn, Frankfurt, München, Stuttgart, Brussel en New York en met een groot advocatenkantoor in Italië met vestigingen in Rome, Milaan en Conegliano.

Het kantoor in Amsterdam bestaat uit 30 personen.

Het notariaat van dit kantoor is volledig gespecialiseerd in Ondernemingsrecht en wordt aangestuurd door een Notaris. Het team bestaat daarnaast uit drie kandidaat notarissen, een paralegal en secretariële ondersteuning. Het is een professioneel en internationaal gefocust team en door de omvang is iedereen goed op de hoogte wat er speelt. Binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht wordt nauw samen gewerkt tussen het notariaat en de advocaten, variërend van partners, (sr.) advocaat medewerkers en advocaat stagiaires.

Hier ben je juist bij het begin van een zaak betrokken en werk je heel nauw samen met de advocaten en niet zoals bij veel kantoren dat je je alleen met het laatste stukje van een zaak mag  bemoeien. Het meedenken begint dus al vanaf het begin. Dat maakt het leerzaam en boeiend!

Profiel:

Je beschikt als kandidaat notaris over minimaal 7 jaar werkervaring op het gebied van (internationale) M&A, financieringen en (internationale) herstructureringen;

De geïntegreerde samenwerking met de advocatuur vereist dat je zowel zelfstandig als in teamverband aan zaken werkt. Gezien de proactieve werkwijze en advisering van het notariaat ben je gewend te anticiperen en vind je het leuk om met regelmaat te overleggen en lateraal te denken;

Je beschikt over originele inzichten en bent in staat deze te vertalen naar praktische toepasbare oplossingen. Ook ben je proactief, onderhoudt je contacten met cliënten en bouw je samen met de notaris de praktijk verder uit;

Als (Sr.) Kandidaat Notaris ben je betrokken bij de begeleiding en het opleiden van de overige kandidaat notarissen in het team. Je bent empathisch en begrijpt de (opleidings)behoefte van deze kandidaten. Daarnaast heb je een verbindende functie in het team en breng je positieve energie;

Passie voor jouw vak en in staat zijn om jouw opinie en vakinhoudelijk inzicht te delen is vereist. Verder zijn je sociale- en communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels, goed ontwikkeld. Daarnaast ben je sociaal sensitief en weet je je te verplaatsen in de verschillende (bedrijfs)culturen van de cliënten van dit kantoor.

Mocht je interesse hebben en hier meer over willen weten, neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners. jet@calisenpartners.com of bel me 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

BeeldmerkWIT.png