Notarieel medewerker familierecht in ‘t Gooi

Voor een van onze opdrachtgevers is Calis & Partners op zoek naar een notarieel medewerker familierecht. Ondanks de corona crisis gaat dit kantoor stug door. Er is veel werk.

Het kantoor is een goed bekend staand kantoor.  Een hele grote trouwe klantenkring. Ze bieden full service: personen en familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht. Bij dit kantoor staat kwaliteit bovenaan.  Er werken 13 gemotiveerde professionals verdeeld over twee vestigingen. Onderling is er veel contact. De kantoren liggen op een mooie locatie en zijn erg goed bereikbaar. Het team werkt goed met elkaar samen en vangt voor elkaar zaken op als dat nodig is. Een prettige en professionele werksfeer. Het kantoor werkt met van Brug.

Op  de sectie familierecht is plaats voor een ervaren notarieel medewerker familierecht. Voor zowel de notaris als de kandidaat notaris ben jij hun grote steun en toeverlaat. Na de bespreking tussen cliënt en (kandidaat) notaris maak jij het af. Het dossier maak je aan en jij weet wat je moet doen als je de aantekeningen en eventueel mondeling overleg met de notaris hebt gehad. Van a tot z:

Zelfstandig aktes opmaken en passeer klaarmaken en de voortgang van het proces onder controle hebben. Je hebt veel contact met cliënten en je werkt nauwkeurig. Mochten er zaken zijn die wat lastig zijn dan kun je dit heel gemakkelijk bespreken met elkaar. De lijntjes zijn erg kort.

Mocht je ook ervaring hebben op het gebied van het ondernemingsrecht dan is dat zeker een pre, aangezien daar ook ondersteuning nodig is.

 

Jouw profiel:

  • Je beschikt over een HBO/MBO werk- en/of denkniveau

  • Je hebt ervaring als notarieel medewerker in het notariaat (op de sectie familierecht)

  • Ervaring op ondernemingsrecht zou extra fijn zijn, maar geen must

  • Je bent zelfstandig, proactief, accuraat en kritisch

  • Je kan ook  goed in teamverband werken

  • Je bent klantvriendelijk

  • Jij bent bij voorkeur fulltime beschikbaar is. Parttime is bespreekbaar

  • Je hebt plezier in je vak en straalt dat uit.

 

Wat biedt dit kantoor jou:

Je zal komen te werken in een gezellige club van mensen. Het hechte team is ambitieus en is zeer dienstverlenend ingesteld.  Je zal je snel thuis voelen binnen het team.  Je kunt ervan op aan dat je goed wordt ingewerkt door je collega’s. Sparren is altijd mogelijk.

Het kantoor is zeer centraal gelegen. Zowel met ov als auto (voor de deur gratis parkeren)

Mocht je meer willen weten over dit goed bekend staande kantoor met een groot bestand van interessante cliënten, bel me dan of mail naar Jet Calis van Calis & Partners.

06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png