Kandidaat notaris vastgoed in Amsterdam

Voor een van onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar een kandidaat notaris vastgoed. Ondanks de corona crisis is dit kantoor actief op zoek naar uitbreiding van het team voor de Amsterdamse vastgoedpraktijk.

Het kantoor houdt zich bezig met zowel de particuliere en commerciële vastgoedpraktijk als ook de ondernemingspraktijk. Dit kantoor is opgericht door (kandidaat-)notarissen die hun sporen hebben verdiend bij grote bekende kantoren. Zij wilden het net even anders doen. Inmiddels zijn ze gegroeid naar bijna 40 man.

Opvallend is de jonge club van mensen die super gemotiveerd zijn en erg leergierig. Men werkt in hechte teams en er wordt veel overlegd met elkaar. Ze streven naar de best mogelijke dienstverlening en ook vinden ze persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Een hecht team waar niet alleen hard wordt gewerkt maar ook plezier wordt gemaakt. (ook buiten kantoor) Als zaken eens even niet lekker lopen, dan wordt er geluisterd en neemt men de tijd om zaken op te lossen. Een kantoor waar het om de mensen draait en niet alleen de akten. Het kantoor bestaat uit 3 notarissen, 13 kandidaat notarissen, 10 klerken en 10 medewerkers.

Het kantoor is zeer goed bereikbaar met het ov of per fiets. Op dit moment werken er in de corona tijd ook een aantal mensen vanuit huis. De software werkt uitstekend en men heeft zijn draai in deze vreemde tijd heel goed gevonden.

Je taken omvatten het behandelen van vastgoeddossiers, zoals het opstellen en bespreken van koopovereenkomsten, akten, adviezen of overige stukken op het gebied van particulier vastgoed. Er is regelmatig contact met cliënten, makelaars, hypotheekadviseurs en banken. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren (kandidaat)notaris.

Heb je ervaring in het vastgoed en wil je meer weten over de werkzaamheden en de ins en out over het kantoor neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners. jet@calisenpartners.com of bel: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

Dit kantoor staat open voor zowel ervaren kandidaat notarissen als ook de starters.

Als je een overstap overweegt dan is het verstandig om meerdere opties te bekijken. Wil je je eens oriënteren welke kantoren bij jou passen? Neem dan eens contact op.

BeeldmerkWIT.png