Ervaren kandidaat notaris commercieel vastgoed met ambitie om  (toegevoegd) notaris te worden bij sterk kantoor

Voor een van onze opdrachtgevers in de Haarlemmer meer is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris vastgoed. Een pre als je de ambitie hebt om toegevoegd notaris of notaris te worden.

Het kantoor:

 Een middelgroot kantoor waar 25 man werken op een klein half uurtje van Amsterdam.

Het kantoor behoort tot de top van de grote zelfstandige notariskantoren in Nederland. Een full-service kantoor en heeft op alle relevante rechtsgebieden specialistische juridische kennis in huis. Ze zijn eigentijds en professioneel.

Het kantoor investeert in het vasthouden en continu verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. Ze willen hun specialistische kennis breed inzetten, zowel in de zakelijke markt als in de particuliere sector.

Individueel of in teamverband behandelen ze voor hun klanten niet alleen relatief eenvoudige opdrachten, maar ook juist de complexe projecten. Van een kort testament tot een compleet advies over ‘estate planning' en van de overdracht van een woning tot een compleet bouwproject.

De samenstelling op kantoor bestaat uit 4 notarissen, 7 kandidaat notarissen en ondersteunend personeel.

De functie:

Met name op het gebied van het commerciële vastgoed ligt er erg veel. Een van de notarissen die zich bezighoudt met het vastgoed is op zoek naar een ervaren kandidaat notaris die zich samen met hem kan bezig houden met de complexere zaken.

Daarvoor is ervaring nodig. Een master notarieel recht en minimaal 5 jaar werkervaring op een kantoor waar je te maken hebt gehad met de commerciële vastgoed praktijk. ( bijv  gewerkt op een zuid-as kantoor). Je zult je bezig houden met de overdracht en financieringen van vastgoed, Vastgoedfondsen ( waaronder de aankoop, financiering en structurering van fondsen, Executie-veilingen, Erfpacht,  Eigendoms- en erfpachtconstructies (waaronder bijzondere vormen van mede-eigendom: mandeligheid en appartementsrechten, splitsingen.

Gezien de samenstelling van het kantoor, past hier een persoon die energie uitstraalt, positief ingesteld is, authentiek is , stevig in de schoenen met commerciële inslag en flair heeft.

 

Mocht je meer over de functie willen weten, neem dan contact op met Jet Calis: 06-45886840 of jet@calisenpartners.com

 

BeeldmerkWIT.png