Voor een van onze opdrachtgevers is Calis & Partners op zoek naar een:

 

paralegal ondernemingsrecht in Utrecht

 

Wil jij werken op een goed kantoor, veel leren maar tegelijkertijd veel zelfstandigheid hebben en je eigen winkeltje draaien? Lees dan verder.

Kantoor:

Dit kantoor staat bekend om zijn kwaliteit, dienstverlening en professionals die er werkzaam zijn. Als je ambitieus bent en leergierig, de lat voor je zelf hoog legt en gaat voor optimale dienstverlening dan is dit kantoor iets voor jou.

Het kantoor is op alle drie de rechtsgebieden sterk: ondernemingsrecht, vastgoed en familierecht. Het kantoor loopt graag voorop en omarmt innovaties. Het team bestaat uit ongeveer 60 mensen en er wordt op een informele manier met elkaar samengewerkt. Het teamgevoel is hier erg goed. Hard werken maar ook tijdens de gezamenlijke lunch in het souterrain praten over de persoonlijke zaken die je bezighouden. Hier ben je geen nummer, maar is men oprecht geïnteresseerd in elkaar. Een hele goede combinatie; hard werken, interessante dossiers, veel leren en op vrijdag een borrel. 

Binnen de sectie ondernemingsrecht werkt men voor mkb ondernemingen, familiebedrijven en grote nationale en internationale bedrijven. Daarnaast verrichten ze ook werkzaamheden voor instellingen en bedrijven in de non profit sector (zorg, goede doelen en onderwijs) en voor starters en zzp-ers. Hun werkzaamheden bestaan onder meer uit het regelen van herstructureringen, overnames, private equity, anonimisering van vermogen en advisering op diverse terreinen van het ondernemingsrecht.

Bij de uitvoering van deze werkzaamheden maakt dit kantoor waar mogelijk ook gebruik van online producten. De praktijk is divers en ligt op een hoog niveau.

De functie:

Binnen het ondernemingsrecht wordt ook online advies gegeven. De online dienstverlening is van deze tijd en veel ondernemers die graag snel iets geregeld willen hebben doen dit online. Het kantoor werkt ook samen met een aantal bedrijven die een platform hebben  waar ondernemers terecht kunnen voor de oprichting van hun BV en alles wat daarbij komt kijken.  Deze zaken zijn van dusdanige aard dat dit online geregeld kan worden. Online worden adviezen gegeven.  Bijvoorbeeld het oprichten van een BV, een holding oprichten, een eenmanszaak omzetten naar een bv, een vof omzetten in een bv, geruisloze inbreng , enz. Is de vraag te complex dan gaat het naar maatwerk.

De functie:

Je zult je bezig gaan houden met de online dienstverlening. Je draagt mede verantwoordelijkheid voor de digitale dienstverlening op het gebied van ondernemingsrecht.

Je werkt samen in een team van notarissen, kandidaat-notarissen en juridisch medewerkers van de afdeling ondernemingsrecht.

Je denkt mee en draagt zorg voor de zelfstandige afhandeling van dossiers.

Je voert zelfstandig besprekingen met cliënten en tussenpersonen.

Je denkt mee over nieuwe online producten en optimalisatie van de dienstverlening op dat gebied.

 

Je draait als het ware je eigen winkeltje online, waarbij je veel online contact hebt met cliënten.

 

Om de functie goed te kunnen uitoefenen zijn onderstaande punten van belang:

je hebt minimaal 1 à 2 jaar werkervaring in de juridische branche,

je hebt een afgeronde HBO opleiding,

je hebt goede communicatieve vaardigheden,

je bent tenminste 4 dagen per week  beschikbaar bent (startdatum in overleg).

je kunt goed in teamverband werken.

Je hebt affiniteit met ondernemingsrecht en IT.

Je bent collegiaal,

je hebt een dienstverlenende instelling,

je beschikt over een pro-actieve houding.

 

Mocht je meer over het kantoor en de functie willen weten dan kun je contact opnemen met Jet Calis:

jet@calisenpartners.com of 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

BeeldmerkWIT.png