Notarieel medewerker particulier onroerend goed in Utrecht

Voor een middelgroot kantoor (20 man) in Utrecht zijn wij op zoek naar een notarieel medewerker vastgoed.

In een hechte club van collega’s zal je de vastgoeddossiers behandelen van A tot Z van het vastgoed team. Samen met je collega's behandel je de vastgoed dossiers van A tot Z. Het gaat voornamelijk om bestaande particuliere bouw. Er wordt gewerkt met Klaas van Brug. Met een paar collega’s zit je in een kamer. Even overleggen is dus heel gemakkelijk.

Het kantoor is een samenwerkingsverband van notarissen met ieder een eigen protocol. Iedere notaris heeft zijn eigen vestigingsplaats, voert zijn eigen prijsbeleid en personeelsbeleid. Ieder kantoor heeft ook zijn eigen specialismen, zodat door samen te werken deze specialismen gedeeld kunnen worden.

In het kantoor hangt een goede werksfeer, collega’s die goed met elkaar samenwerken en elkaar helpen waar dat nodig is. Het motto leven en laten leven kun je hier zeker gebruiken. Hard werken maar daar word je dan ook voor beloond.

Het is een laagdrempelig kantoor, informele sfeer, maar zeer dienstverlenend ingesteld. Goede reviews!

Alle rechtsgebieden zijn vertegenwoordigt: Vastgoed, personen en familierecht en ondernemingsrecht.

Er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen. Het kantoor is goed te bereiken met het ov en de auto kun je voor de deur gratis neerzetten.

Voor meer informatie over de functie en het kantoor kun je contact opnemen met Jet Calis. jet@calisenpartners.com of 06 45 88 68 40. Ook buiten kantoortijden bereikbaar.

BeeldmerkWIT.png