juridisch medewerker afwikkeling nalatenschap/ boedelafwikkeling

Voor een van onze opdrachtgevers in Amersfoort is Calis & Partners op zoek naar een secretaresse familierecht voor de boedelpraktijk.

Het notariskantoor is een middelgroot notariskantoor en telt op dit moment 20 mensen. Het kantoor is full service, dat wil zeggen een familierecht praktijk, onroerend goed praktijk en de ondernemingsrecht praktijk. Een kwaliteitskantoor en staat goed bekend in de regio. De samenstelling van kantoor is als volgt: 2 notarissen, 5 kandidaat notarissen, 2 paralegals, 7 secretaresses/notarieel medewerkers, office manager, boekhouder, administratief medewerker en telefoniste.

Het kantoor is aangesloten bij netwerk notarissen, een landelijke organisatie van 150 notariskantoren die constant leren van elkaar en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Er heerst op kantoor een prettige sfeer. Laagdrempelig, informeel en een representatieve uitstraling. ( gevestigd in een prachtig pand). De lijnen zijn kort en even sparren is dan ook heel goed mogelijk. De  bereikbaarheid is goed. Of je nu komt met het ov of met de auto (kosteloos parkeren)

Binnen de afdeling familierecht is er nog een apart gedeelte: de boedelafwikkeling.

Voor dit gedeelte is er behoefte aan iemand die boedels kan afwikkelen. Er worden verklaringen van erfrecht gemaakt, akte van verdelingen, enz. Het kantoor heeft ook klanten waarbij zij executeur testamentair zijn en dan zorg je voor de afwikkeling van de boedel. In deze functie moet je het leuk vinden om te regelen. (abonnementen opzeggen, aanschrijven van banken, enz.) Zelfstandig kunnen werken is belangrijk. Ook zal je soms contact hebben met de erfgenamen.

Om deze functie goed te kunnen vervullen is min 2 jaar ervaring nodig op het familierecht.

Mocht je meer informatie willen over het kantoor neem dan contact met mij op . Ik kan je er veel meer over vertellen. Bel of mail naar Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden) jet@calisenpartners.com

Naast deze vacature hebben we meerdere vacatures op het gebied van het familierecht.

BeeldmerkWIT.png