Ervaren kandidaat notaris Corporate PARTTIME in Amsterdam

 

Ervaren kandidaat notaris Corporate PARTTIME. Kan dat? Jawel! Ook als het vak inhoudelijk net zo aantrekkelijk blijft? Ja dat kan! Nieuwsgierig? Lees dan verder:

Ben jij werkzaam op de Zuid-as in Amsterdam als ervaren kandidaat notaris, heb je veel ervaring op het gebied van corporate restructurings, fusies en overnames, maar kan het ook qua werkuren soms een tandje minder? Heb je misschien een gezin waar je ook tijd aan wil besteden? Wil je wel inhoudelijk op hetzelfde niveau blijven werken?

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat notaris.

Het kantoor is 5 jaar geleden gestart door een aantal ervaren advocaten en notarissen die een hele rijke ervaring hebben opgedaan bij de grote bekende kantoren in Amsterdam. Het kantoor bestaat op dit moment uit 16 man.

Het is een jong en modern boetiekkantoor met een focus op corporate, finance en regulatory dienstverlening. Het verleent ook alle voorkomende notariële diensten op deze gebieden. Dit kantoor is zeer ondernemend, ambitieus en werken aan toonaangevende nationale en internationale zaken. Openbare biedingen, private equity, beursgangen, advisering van internationale en nationale banken en asset managers over het aanbieden van nieuwe producten of diensten, financiering van ondernemingen, (her)structurering, grensoverschrijdende fusies en omzettingen. Ook bedienen ze  jonge ondernemingen die veelal actief zijn in de technologische en financiële sector. Dit maakt hun praktijk en clientèle zeer divers en dynamisch.

Voor de verdere uitbouw van het kantoor wordt er gezocht naar een kandidaat-notaris met karakter: 

Waarom zou je een overstap maken van een zuid-as kantoor naar dit kantoor?

 

  • Je blijft vakinhoudelijk op hetzelfde niveau werken, dus interessante, toonaangevende, uitdagende en gevarieerde nationale en internationale zaken

  • Parttime werken is mogelijk

  • Goede balans tussen werk en privé

  • Directe begeleiding van ervaren top notarissen en - advocaten

  • Een goede en brede opleiding

  • Nauwe betrokkenheid bij de verdere ontwikkeling en uitbouw van het kantoor

  • Uitstekende financiële voorwaarden en waardering voor ondernemerschap

Ben je geïnteresseerd en wil je meer over het kantoor en het team weten?

Neem dan contact met op met Jet Calis van Calis & Partners 06-45 88 68 40 (ook buiten kantooruren mogelijk) of mail: jet@calispartners.com

Mocht je een overstap overwegen en wil je alle mogelijkheden bekijken, bel me dan. Ik heb heel veel contact met grotere en kleinere kantoren op het gebied van het notariaat. Lang niet alle mogelijkheden staan op de site.

BeeldmerkWIT.png