Kandidaat notaris familierecht in Amsterdam

Functieomschrijving:

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris op het gebied van het familierecht. Dit kantoor bied je de mogelijkheid om veel bij te dragen aan hun familierechtspraktijk, waarbij je besprekingen met cliënten zal voeren en de dossiers zelfstandig en/of met anderen zal behandelen voor nationale en internationale cliënten.

Werkzaamheden bestaan onder andere uit:

het (zelfstandig) opstellen van overeenkomsten, akten, adviezen of overige stukken op het gebied van

 

het familierecht en het voeren van correspondentie met cliënten en diverse andere partijen, zoals adviseurs, belastingdienst en fiscalisten;

het voeren van (voor)besprekingen met cliënten, verwijzers en adviseurs ter voorbereiding op het opstellen van akten alsmede het geven van notarieel-juridische voorlichting en advies ter zake.

Functie eisen

  • Werkervaring op familierecht

  • je kunt collega’s aansturen, als vraagbaak fungeren en overzicht bewaren;

  • uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, mondeling en schriftelijk;

  • persoonlijkheid die past binnen het jonge en gedreven team;

  • commerciële en ondernemende werkmentaliteit;

  • bij voorkeur fulltime maar tenminste 80%;

 

Bedrijfsprofiel

Een ambitieus stadskantoor kantoor bij het Vondelpark.  Het vaste team bestaat uit één notaris, 2 kandidaat-notaris en zeven ondersteunende medewerkers, waarbij er in een informele sfeer met elkaar wordt samengewerkt.

Het kantoor voert een uitgebreide praktijk die alle notariële gebieden omvat en heeft een gevarieerde klantenkring, vaak al generaties lang, waarnaast zij tevens ook veel expats als cliënt hebben.

Het team bestaat uit gedreven, jonge en talentvolle medewerkers die het een uitdaging vinden om het uiterste uit zichzelf te halen om zo de beste dienstverlening na te streven in hun vakgebied.

Mocht je deze vacature je aandacht aantrekken, neem dan contact op voor meer informatie over het kantoor en functie.

Ben je je aan het oriënteren op het gebied van het familierecht in Amsterdam dan heb ik nog een tweetal opdrachten van notariskantoren waar ze een kandidaat notaris familierecht zoeken. Het is dan goed om te vergelijken en te kijken welk kantoor bij jou past.

jet@calisenpartners of 06-45886840 (ook buiten kantoor tijden)

BeeldmerkWIT.png