Kandidaat notaris Familierecht in Amsterdam

Voor een van onze opdrachtgevers is Calis & Partners opzoek naar een kandidaat notaris familierecht.

Het kantoor is gevestigd in Amsterdam Zuid en heeft een uitstraling wat klasse uitstraalt. Modern, zakelijk, maar zeker ook warm! Het kantoor telt inmiddels 28 man. Opgericht in 2013 door ervaren notarissen die hun sporen op de grote kantoren hebben verdiend. Een kantoor waar hoogwaardige kwaliteit vanzelfsprekend is. Een breed spectrum van klanten: ondernemers en vermogende particulieren. (zowel nationaal als internationaal) Een team van professionals die gemotiveerd is. Een jonge club van mensen die ambitieus zijn en een hecht team vormen.

Op de afdeling familierecht is plek voor een kandidaat notaris (uitbreiding) Samen met een zeer ervaren toegevoegd notaris ga je de familierechtpraktijk nog verder uitbouwen. Niet zo maar een praktijk, maar een praktijk  met cliënten die vermogend zijn en graag ook deze familierechtszaken bij dit  kantoor goed geregeld willen hebben. Uit het ondernemingsrecht vloeit veel familierecht. Je adviseert vermogende ondernemers, families en particulieren over de inrichting van hun persoonlijke regelingen en de instandhouding van het familievermogen.

Uiteraard behoren het verzorgen van testamenten, levenstestamenten, schenkingen, afwikkeling van nalatenschappen, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten tot jouw werkterrein.

Het persoonlijke contact met cliënten is een belangrijk onderdeel van je dienstverlening. Het meegroeien met je cliënten (zoals de overdracht van vermogen of de onderneming van generatie op generatie), het meedenken met - veelal persoonlijke - vraagstukken, waarbij ook de consequenties van bepaalde keuzes worden bekeken maakt je werk uitdagend.

Om deze functie goed te vervullen heb je ervaring nodig als kandidaat notaris familierecht. Een zelfstandige functie maar sparren is ook zeker mogelijk.

Lijkt het je interessant om binnen deze interessante club je steentje bij te dragen aan het verder uitbouwen van het familierecht?  Neem dan contact op met Jet Calis. Ik kan je veel meer over het kantoor, het team en de inhoud van de werkzaamheden vertellen.

Jet@calisenpartners.com of bel 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

 

Naast deze functie is Calis & Partners op zoek naar nog twee kandidaat notarissen op het gebied van het familierecht in Amsterdam. Ben je aan het overwegen om een volgende stap te nemen, dan is het belangrijk om je goed te oriënteren. Bel me maar eens gewoon om te sparren.

BeeldmerkWIT.png