Ervaren kandidaat notaris met nadruk op familierecht in Haarlem

Voor een zeer goed lopend kantoor in Haarlem is Calis & Partners op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat notaris.

Een echt vertrouwd Haarlems kantoor wat opgericht is in 1981.

Het kantoor loopt erg goed. Een echte stadspraktijk waarbij de klanten zeer divers zijn. Men kan hier terecht voor familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht. Het familierecht en vastgoed voeren de boventoon. Het kantoor straalt betrouwbaarheid uit. Geen verrassingen achteraf! Dit kantoor hanteert vaste onroerend goed tarieven en werken niet met allerlei opslagen voor diverse extra werkzaamheden. (vervelend om als kandidaat uit te leggen als het toch meer wordt. Hier dus niet)

Het kantoor is prachtig centraal gelegen. Tegenover het centraal station. Dus met de trein maar ook met de auto. Er is genoeg plek achter het kantoor waar je de auto kosteloos kan neerzetten.

Op kantoor werken 6 mensen: een notaris, ervaren kandidaat notaris, een ervaren klerk op vastgoed en drie goede ondersteuners. Een team wat heel goed met elkaar samenwerkt. De sfeer op kantoor is erg fijn. Dat blijkt wel aan het feit dat er eigenlijk geen verloop is. Gewoon een fijne goede club! Hard werken maar zeker ook tijd voor grappen en grollen.

Omdat het erg druk is en men zuinig is op elkaar is er versterking nodig, zodat de werkdruk binnen de perken blijft. Er wordt gezocht naar een ervaren kandidaat notaris die waarnemingsbevoegd is.

Je zal je hoofdzakelijk bezighouden met het familierecht maar ook wat onroerend goed. Daarbij kun je sparren met je collega’s. Ook het af en toe waarnemen behoort tot je taken. Hier kun je je goed verder ontwikkelen en doorgroei is ook aan de orde.

Dit kantoor heeft geregeld leuke kantooruitjes of na werk op vrijdag aan de overkant een borrel met elkaar.

Als je houdt van een kleine hechte club met interessante zaken en een goede work life balance bel me dan op. Ik kan je meer over het kantoor  en de inhoud van de functie vertellen.

Jet: 06-45886840 ook na werktijd.

jet@calisenpartners.com

Naast deze vacature hebben we nog veel meer notariële vacatures. Wil je een overstap maken, oriënteer je dan goed. Wij kennen de verschillen en filteren naar aanleiding van jou profiel en verhaal de beste kantoren eruit. Een kantoor wat echt bij jou past.

BeeldmerkWIT.png