Parttime notarieel medewerker onroerend goed in Amersfoort

 Voor een middelgroot notariskantoor in Amersfoort is Calis & Partners op zoek naar een Parttime secretaresse/notarieel medewerker voor het onroerend goed. (3 dagen)

Een goed aangeschreven kantoor en wordt geleid door twee notarissen. Kwaliteit en betrouwbaar. Geen prijsvechter.

Het kantoor is full service: vastgoed, personen en familierecht en ondernemingsrecht.

Er werken rond de 20 mensen. Een aantal kandidaat notarissen, klerken en notarieel medewerkers/secretaresses.

Een erg leuk enthousiast team! Informeel en oprecht geïnteresseerd in elkaar. Ook nog op een schitterende locatie. Goed te bereiken met Ov of met de auto (kosteloos parkeren)

Je hebt enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie op een notariskantoor.
Je zal gaan werken op de sectie onroerend goed die bestaat uit een notaris, een kandidaat-notaris, een paralegal en drie notarieel secretaresses/medewerkers

Je taken bestaan voornamelijk uit telefonisch- en schriftelijk contact voeren met cliënten, makelaars, en financiële instanties en - tussenpersonen, opmaken van conceptakten en -nota’s, verzenden van brieven, passeerklaar maken van akten en andere voorkomende werkzaamheden. Bijna alle werkzaamheden worden in een digitale omgeving verricht. We verwachten dat je daar goed mee uit de voeten kunt.

Ook word er verwacht dat je commercieel inzicht hebt, dienstverlenend bent ingesteld en communicatief vaardig bent.

 

Mocht je meer over het kantoor, het team en de werkzaamheden willen weten, neem dan contact op met Jet Calis jet@calisenpartners.com of 06-45886840 ook buiten kantoortijden.

Naast deze functie hebben we meerdere vacatures die er op lijken. Ben je je aan het oriënteren bel dan eens op en informeer naar de mogelijkheden.

BeeldmerkWIT.png