Ervaren kandidaat notaris familierecht met ambitie regio Utrecht

Voor een  bekend notariskantoor gelegen in de oostelijke omgeving van Utrecht is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris familierecht.

Dit kantoor is gespecialiseerd in familierecht, ondernemingsrecht en onroerend. Het team bestaat uit de notaris, een toegevoegd notaris, twee kandidaat-notarissen, twee klerken en de ondersteuning. Dit kantoor heeft kwaliteit en maatschappelijk betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Geen prijsvechter! Het kantoor is gevestigd in een prachtig pand en is niet te missen in het centrum van dit prachtige dorp/stad (70.000 inwoners). Een bosrijke omgeving en zeer centraal gelegen.

Een echte stadspraktijk met een grote variatie aan klanten. Omdat in dit mooie gedeelte van het land ook veel inwoners wonen met een bovengemiddeld inkomen/vermogen zul je ook met deze doelgroep veel te maken hebben.

 

De notaris is op zoek naar een ervaren kandidaat die de ambitie heeft om samen het kantoor te leiden. (management team) Voor kandidaten met een ambitie voor (toegevoegd) notaris is dit een prachtige stap.

Wat ga je doen als een ervaren Kandidaat-Notaris voor Familierecht?

 

Als ervaren Kandidaat-Notaris ben je verantwoordelijk voor je eigen praktijk.

•             Tevens leid je je collega-kandidaten op die minder ervaren zijn;

•             Je behandelt zelfstandig familierecht dossiers en neemt waar op alle rechtsgebieden;

•             Zelfstandig voer je cliëntbesprekingen en onderhoudt contact met ze;

•             Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de cliënten en zorgt ervoor dat zij met een gerust gevoel naar huis gaan.

 

Wat neem je mee?

•             WO-diploma Notarieel Recht, Beroepsopleiding Notariaat;

•             Vijf jaar ervaring als Kandidaat-Notaris op de sectie Familierecht;

•             Beschikbaar voor minimaal 32 uur in de week en ambitie om door te groeien;

•             Nauwkeurig, ondernemend en collegiaal.

 

Ben je nieuwsgierig naar deze functie en wil je er meer over weten neem dan contact op met Jet Calis 06-45886840 ( ook in de avonduren)  of mail jet@calisenpartners.com

Naast deze vacature zijn er vergelijkbare vacatures. Mocht je je oriënteren dan is het zeker de moeite waard om even te bellen/mailen.

BeeldmerkWIT.png