Kandidaat notaris vastgoed

Noord-Brabant

Hoe fijn is het om trots te zijn op het kantoor waar je werkt!

De uitstraling naar klanten: kwaliteit en dienstverlening. In een goed team je werk kunnen doen en waar aandacht is voor elkaar. 

Ben jij degene die werkelijk snapt wat dienstverlening is? Dit niet zelf zegt, maar jouw klanten vertellen dit aan jou? Heb jij plezier in je vak en straal je dit ook uit? Werk je graag in een team waar dienstverlening en kwaliteit boven alles staat? 

Voor een middelgroot kantoor 25 man in Brabant tussen zijn wij op zoek naar een kandidaat notaris met ervaring in onroerend goed.

Dit goed georganiseerde kantoor is  gelegen tussen Utrecht en Breda Het kantoor is niet alleen zeer deskundig op het gebied van onroerend goed, personen en familierecht en ondernemingsrecht, maar heeft ook een mediation praktijk en biedt juridische dienstverlening op het gebied van estate planning.

Hier wordt geen akte verkocht maar juridisch advies op maat. Men neemt hier echt de tijd voor een klant. Hoewel het hier goed druk is, is hier absoluut geen sprake van massaproductie en overwerkcultuur. Kwaliteit en een zeer hoge mate van dienstverlening hebben prioriteit.

Het kantoor bestaat uit goed opgeleide mensen: 2 notarissen, 2 toegevoegd notarissen, 4 juristen, 1 klerk, 5 hbo juristen, 5 notarieel medewerkers, een boekhouder en niet te vergeten de kantoor manager. Deze kantoormanager zorgt dat alle processen binnen kantoor goed lopen, ICT, HR, Marketing en nog veel meer. Hierdoor lopen processen veel beter en kunnen mensen zich focussen waar ze werkelijk goed in zijn. Het kantoor werkt met notarisdossier.

Het kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen. Met 150 notariskantoren is dit het grootste notarieel samenwerkingsverband in Nederland. Het biedt haar leden een kennisbank waarbinnen professionele ervaringen kunnen worden uitgewisseld, kennis wordt gedeeld en bevorderd.

Er wordt veel gedaan om het niveau van de medewerkers constant te verhogen. Training en opleiding vinden ze heel belangrijk.

Er vindt wekelijks gezamenlijk sectie overleg plaats. Een keer in de maand een gezellig borrel en gedurende het jaar wat team uitjes. Er heerst een fijne cultuur waarbij alles bespreekbaar is.

Werkzaamheden:

Zelfstandig maar ook binnen het team verantwoordelijk voor het onroerend goed van A tot Z. Natuurlijk heb je hier ondersteuning van je medewerkers.

Je maakt zelfstandig de akte van levering en hypotheek op, je maakt eindnota’s en hebt veelvuldig contact met klanten, tussenpersonen, makelaars enz. en je houdt deadlines goed in de gaten. Lastiger zaken zijn goed te bespreken met de notarissen.

 

Ervaring op onroerend goed is een vereiste. Het gaat hier niet zo zeer om het aantal jaren ervaring maar hoe jouw instelling is. Leergierig en altijd het beste uit je zelf maar ook het team halen, waarbij kwaliteit en dienstverlening bovenaan staan.

 

Mocht je meer over deze functie willen weten dan kan ik je er veel meer over vertellen. Ik heb een erg leuk gesprek gehad met een van de notarissen en de kantoormanager.

Neem contact met mij op. Dit kan telefonisch (ook buiten kantoortijden) 06-45886840 of mail mij naar jet@calisenpartners.

Voor meer vacatures op het gebied van het notariaat: www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png