Ervaren klerk/notarieel medewerker ondernemingsrecht in centrum van Amsterdam

Klerk/ Notarieel medewerker ondernemingsrecht

Voor een gerenommeerd kantoor in Amsterdam centrum zijn wij op zoek naar een ervaren klerk/notarieel medewerker ondernemingsrecht.

Dit kantoor is een begrip in Amsterdam en bestaat bijna 100 jaar. Een grote klantenkring op alle drie de rechtsgebieden. Een kantoor wat kwaliteit uitstraalt! Het tegenovergestelde van een prijsvechter.

Het kantoor is gevestigd in twee prachtige panden in het centrum.

Het kantoor bestaat uit 3 notarissen, een toegevoegd notaris, kandidaat notarissen en notarieel medewerkers. Een club met een verscheidenheid aan leeftijd. ( jong en wat ouder)

Het kantoor ademt een goede sfeer uit. Als je binnenkomt voel je dat meteen al. (Super goede koffie) Een team wat goed op elkaar is ingespeeld en elkaar helpt waar nodig. Er is veel kennis in huis en de notarissen vinden het belangrijk dat de mensen op kantoor zich blijven ontwikkelen.

Het kantoor is voor de ondernemingsrecht praktijk op zoek naar een notarieel medewerker. Je zult samen in je team alle ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de notaris en kandidaat notaris , zoals het maken van de akten en alles wat daarbij komt kijken. Ervaring is dan ook vereist. Als notarieel medewerker verricht je zowel ondersteunende taken als zelfstandige werkzaamheden op het gebied van oprichtingen, statutenwijzigingen, overdracht en uitgiften van aandelen, fusies, splitsingen en legalisaties en ben je een aanspreekpunt voor cliënten. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor begeleiding en overleg.

Wat wordt er verwacht:

- een HBO werk- en denkvermogen;

- ervaring in het notariaat

- beschikbaar voor 3-5 dagen per week (werktijden in overleg);

- affiniteit met het notariaat;

- plezier in je vak;

- je gaat voor kwaliteit en vindt het vanzelfsprekend om dienstverlenend te zijn.

 

Wil je meer weten over dit kantoor neem dan contact met ons op.

Mocht je een overstap willen maken naar een ander notariskantoor dan is het verstandig om vergelijkingsmateriaal te hebben om zo een goede keuze te maken. Wij hebben heel veel openstaande vacatures. Mocht je deze vacature interessant vinden dan hebben we hier ook nog een tweetal vacatures die vergelijkbaar zijn maar bij andere kantoren.

Neem contact met ons op: jet@calisenpartners.com of bel 06-45886840 (ook buiten kantooruren mogelijk)

BeeldmerkWIT.png