Ervaren notarieel medewerker ondernemingsrecht in Amsterdam

Voor een tweetal grotere notariskantoren kantoren is Calis & Partners op zoek naar een stevige notarieel medewerker voor het ondernemingsrecht.

Het gaat om twee verschillende kantoren gevestigd in Amsterdam.

Beide kantoren hebben een grote (inter) nationale ondernemingsrechtpraktijk.

De kantoren hebben ieder zo rond de veertig man in dienst.

Beide kenmerken zich als ambitieus en waar kwaliteit bovenaan staat.

Op de sectie ondernemingsrecht adviseert en begeleidt men bij het oprichten van rechtspersonen, wijzigen van statuten, fusies, herstructureringen, splitsen van vennootschappen en werknemersparticipaties. Voor familiebedrijven is dit kantoor een 'trusted advisor', waarbij ondersteuning wordt verleend op alle aspecten van het ondernemingsrecht.

De sectie ondernemingsrecht is werkzaam binnen het gehele ondernemingsrecht. De kantoren hebben in het bijzonder uitgebreide ervaring op het gebied van herstructureringen, overnames en aandeelhoudersovereenkomsten.

In deze functie zal je nauw samen werken met de notaris en kandidaat  notarissen.  Je zal je naast de herstructureringen, overnames en aandeelhoudersovereenkomsten je ook bezig houden met oprichtingen, statutenwijzigingen, overdrachten en uitgiftes van aandelen, fusies, splitsingen, opzetten van certificeringsstructuren en personenvennootschappen.

Voor meer informatie over de kantoren kun je met mij contact op nemen. Bij een overstap is het verstandig om alle mogelijkheden te bespreken. Daarom schroom niet om mij even te bellen. Dit kan uiteraard ook buiten kantoortijd of in het weekend. 06-45886840 jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 (lang niet alle mogelijkheden staan op de site)

BeeldmerkWIT.png