Notarieel medewerker  in Laren (starter)

Ben jij een starter en trekt jou het notariaat? Wil je op een mooi kantoor in Laren werken waar je een hele goede begeleiding krijgt van gezellige collega’s ? Dan is deze functie misschien iets voor jou.

Voor een notariskantoor in Laren (’t Gooi) zijn wij op zoek naar een startende of pas gestarte notarieel medewerker. Het kantoor bestaat al heel lang. De klanten zijn vaak families die al generaties lang bij dit kantoor komen. Of het nu gaat om een schenking, een testament, afwikkeling van een nalatenschap, de overdracht van een huis of een oprichting van een BV. Dit kantoor is een full service kantoor. Toch bestaat het werk voor 80% uit familierecht. Je hebt hier niet alleen te maken met eenvoudige zaken maar ook juist komen klanten hierheen voor de complexe zaken.

Het kantoor is gevestigd in een prachtig pand in het centrum. Vroeger was dit de bibliotheek. De oude stijl kenmerken heeft het behouden. Samen met de notaris en twee ervaren notarieel medewerkers werk je samen aan de dossiers. De sfeer is informeel en de omgang met elkaar is gezellig. Er  is ook een hondje aanwezig.

De werktijden zijn flexibel. 3 tot 5 dagen werken is mogelijk. Je zult een goede begeleiding krijgen en als je een opleiding of cursus wilt volgen om meer verdieping te krijgen in de materie is dat ook mogelijk.

Er wordt verwacht dat je een Hbo werk en denk vermogen hebt. Enige werkervaring op een notariskantoor zou mooi zijn. Affiniteit met het notariaat is een vereiste.

Je werkzaamheden:

Als notarieel medewerker ben je de steun en toeverlaat van de notaris en werk je samen met twee ervaren notarieel medewerkers

Je bent een belangrijke schakel tussen notaris en cliënt.

Je maakt deel uit van een team dat gezamenlijk verantwoordelijk is.

Je werkt juridische stukken uit en verzorgt de correspondentie met cliënten.

Ook houd je deadlines, termijnen en afspraken in de gaten en anticipeert hierop waar nodig. Dossiers zijn altijd up to date en goed verzorgd en je archiveert stukken zo snel mogelijk.

Je hebt een dienstverlenende instelling

 

Mocht je meer over dit kantoor willen weten bel me op of mail naar jet@calisenpartners.com

06-45886840 

BeeldmerkWIT.png