Ervaren Kandidaat notaris familierecht die met collega de familierecht praktijk gaat opzetten in Amsterdam

Voor een middelgroot notariskantoor in Amsterdam zuid (26 man) zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat notaris familierecht die samen met een collega de familierecht praktijk gaat op zetten en uitbouwen

Het kantoor is ongeveer 7 jaar geleden gestart door ondernemers. Zij zijn afkomstig van een groot advocaten- en notarissenkantoor aan de Amsterdamse Zuidas en hebben reeds vele jaren samengewerkt in complexe corporate- en vastgoedzaken. Dit kantoor is inmiddels gegroeid naar 26 man. Het kantoor staat op een mooie locatie en is stijlvol ingericht.

Dit kantoor adviseert, begeleidt en regisseert de notariële zaken van ondernemers. Vaak wordt dit gedaan in samenspraak met een  fiscalist, accountant, corporate finance-adviseur en/of advocaat.

Omdat deze klanten vaak zeer vermogend zijn hebben ze niet alleen te maken met het ondernemersrecht en het vastgoed, maar speelt familierecht en estateplanning ook een belangrijke rol.

Calis & Partners is voor dit kantoor op zoek naar een ervaren kandidaat notarisfamilierecht/estateplanning. Iemand die het een uitdaging vindt om deze tak samen met een ervaren kandidaat notaris familierecht op te gaan zetten en uit te bouwen. Met ze’n tweeën en de nodige ondersteuning ga je bestaande klanten adviseren op het gebied van het familierecht en estateplanning.

Graag kom ik in contact met een ervaren kandidaat die minimaal 6 jaar ervaring heeft op het familierecht. Het Engels moet je goed beheersen aangezien de klantenkring niet alleen nationaal is maar ook internationaal. De bedoeling is dat je de bestaande klanten optimaal gaat adviseren en daar samenwerkt met je collega’s van ondernemingsrecht en vastgoed. Je werkt multidisciplinair.

Vind je het een uitdaging om samen met een collega aan iets nieuws te beginnen binnen een zeer goed lopend kantoor wat zijn sporen al heeft verdiend op het ondernemingsrecht en vastgoed?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over het kantoor en de functie? Neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners. jet@calisenpartners of 06-45886840 (ook buiten kantoortijden bereikbaar)

BeeldmerkWIT.png