Kandidaat notaris ondernemingsrecht FT/PT

Voor onze opdrachtgever Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Tilburg is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris ondernemingsrecht.

Wil jij werkzaam zijn bij het grootste notariskantoor van het zuiden waar jij met jouw kwaliteiten je nog meer kan ontwikkelen op persoonlijk en inhoudelijk vlak? Dagelijks met interessante zaken bezig te zijn en waarbij je met de (kandidaat) notarissen kan sparren? Heb je de ambitie om toegevoegd notaris te worden? Lees dan eens verder.

 

Daamen de Kort van Tuijl notarissen is ondernemend en ambitieus. Ze zijn het grootste notariskantoor van Zuid-Nederland met in totaal 4 vestigingen in de regio Tilburg. Deze regio biedt vele interessante uitdagingen en verrassingen.  Het kantoor combineert een laagdrempelige, persoonlijke benadering met specialistische kennis en ervaring. Ruim 70 professionals, waaronder 23 juristen, werken nauw samen om hun cliënten te voorzien van goede oplossingen en passend advies op alle notariële en fiscaal aanverwante rechtsgebieden. Het kantoor heeft betrokkenheid, kwaliteit en maatwerk heel hoog in het vaandel staan. Ze lopen graag voorop in de ontwikkeling van alle rechtsgebieden. 

BeeldmerkWIT.png